Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia909090

POWIEKSZENIE PIERSI 2013

Polecane posty

Gość natalia909090

Hej , zakladam nowy topik poniewaz mam kilka pytan , a nie moge juz sie nigdzie doszukac odpowiedzi. Chce powiekszyc piersi na przelomie sierpien/wrzesien , i najtrudniejsza sprawa szukam chirurga . Jestem z Poznania , mieszkam w Uk ( tutaj studiuje). Wiec szukam dobrego chirurga ( najlepszego :)) w WLKP, Lodz . Lodz- wybralam ze wzgledu na cene , poniewaz stawki nie sa az tak wygórowane a bardzo dobrzy chirurdzy , Poznan- stawki sa wieksze , lecz takze dobrzy chirurdzy , i teraz pytanie do was Kobietki , gdzie robiłyście piersi i u kogo i za ile . Odnawiam tez ten topik , poniewaz na innych jest tyle wiadomosci ze ciezko cos wylukac. Pozdrawiam :)

Gość nie znoszę zimna i upału.
Ja też jestem z Poznania ale nie robiłam tu piersi bo wyczytałam o lekarzu z innego miasta , który robi piękne piersi. odradzam Łódź- dużo niezadowolonych jak widzę na forach. Ale z opinii kumpeli mogę polecić Kolasińskiego , ona jest zadowolona.

Gość natalia909090
Moja kolezanka u dr. kubasika zrobila i tez bardzo zadowolona , szukam i szukam moze Bydgoszcz tam tez wyczytalam opinie rozne i nie kazdy zadowolony z efektow jest :(

Gość nie znoszę zimna i upału.
kubasik tez jest ok :)

dobrze,ze ktos pomyslał i zalozył cos nowego bo racja...zaczynało to irytowac. I jak> Włascicielka juz po powiekszeniu?:) pozdr

Gość gość
Bielecki w Solumedzie

Gość gość
dr furmanek trinec (tuz za czeska granica), eurosilicone okragle - 7800 zl razem z 3-dniowym pobytem, stanikiem, badaniami (w dniu zabiegu w szpitalu).