Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablkomalinka

brak orgazmu

Polecane posty

Gość jablkomalinka

Podczas uprawiania seksu z moim partnerem nie moge osiagnac orgazmu. sam stosunek jest dla mnie ogromnie przyjemny jestem podniecona ale nie moge dojsc. Moj partner jest tym nieco podminowany bo stara sie jak moze i nic z tego nie wychodzi. Zwykle nasze stosunki sa dlugie on chce najpierw mi sprawic przyjemnosc a dopiero sobie ale u faceta jak to u faceta przychodzi moment ze juz nie daje rady :-) Jak sobie z tym poradzic? nie chce zeby czul ze mnie nie podnieca lub nic do niego nie czuje. chce zeby wiedzial ze dla mnie jest go rownie wielkie przezycie jak dla niego. poradzcie cos.

Gość gón
Musisz się odprężyć. nie skupiaj się, poproś o spełnienie swoich fanazji itd itp Może walnij kielicha przed wszystkim?

cześć moja nażeczona też na początku nie miała orgaznu i bardzo sie starałem i nic aż tu nagle pewnego razu doszła szybko i powiedziała mi ze to jest pierwszy orgazm który przezyła. od tamtego czasu za każda razą ma orgazm podczas sexu. Samo przyszło

Gość jablkomalinka
Jestem jestem. mysle nad kielichem :-P

na początku nic ją nie smyrało w cipuni a teraz tylko zaczniemy sie kochac to mówi żęymać tak ją cipka smyra że nie może wytrz

Gość jablkomalinka
A tak powaznie.... Nie skupiam sie tylko na osiagnieciu orgazmu ale tez na samej bliskosci z Nim. qiem ze dla niego to jest wazne ja nie czuje potrzeby orgazmu az takiej bo odczuwam duza przyjemnosc... ale on nie chce bym czula sie jak lalka ktoea ktos ekem i odstawia bez zadbania o jej potrzeby

Gość gón
łysy:D No fakt, że niektórym by i flaszka w takim układzie nie starczyła...Wycofuje pomysł;)

mnie się wydaje że w dzień sama za dużo fantazjujesz.a potem z pastnerem czar pryska.

Gość jablkomalinka
Raczej niewiele mysle ww dzien o seksie nie mam.na to czasu a wieczorem gdy jestem juz z moim facetem probuje sie skupic na osiagnieciu orgazmu ale nie moge

Gość dan a
Bo źle do tego podchodzicie. Dla was (zwłaszcza dla partnera) orgazm to cel. A orgazm powinien być tylko miłą konsekwencją stosunku. Jak przestaniecie traktować go zadaniowo to się pojawi. Nie napisałaś czy osiągasz orgazm sama. Ale jeśli tak to i z partnerem prędzej czy później będziesz miała. Najważniejsze to wytłumacz partnerowi że kobiety inaczej odbierają stosunek. Dla kobiety seks może być przyjemnością nawet jak nie ma orgazmu. Mężczyznom ciężko sobie to wyobrazić bo oni działają inaczej. Najlepiej będzie jak się nastawicie że orgazmu i tak nie będzie i będziecie się kochać. Zejdzie ciśnienie to orgazm powinien się pojawić.