Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedyna oryginalna

grypa ah1n1 w żłobku

Polecane posty

ale isę wkurwiłam:o przyszedł do mnie kolega z pracy, zapytał jak mój synek się czuje, czy zdrowy. powiedziałz e u jego syna stwierdzono net szczep grypy, wiec i najprawdopodobniej jego córa też ma i oboje siedzą w domu. córka chodzi z moim synem do żłobka, ale do innej grupy. poszłam poinformowac koleżankę o tym fakcie, jej syn jest z moim w grupie, a ona do mnie z umiechem ze jej młody ma gorzączkę od 2 dni wieczorami, ale do żłobka chodzi bo tylko wieczorem ma gorączkę:o czy to jest kurwa mać normalny człowiek??

Gość no i?....
moze wieczorem ma stan podgorączkowy tylko? Moja corka 2,5 roku czesto wieczorem ma 37,6-37,8 ale nic jej nie jest. Czuje sie dobrze, nie ma kataru, kaszlu, ma apetyt. A Ty odrazu afere robisz. To Ty normlana jestes?

powiedziała zę ma gorączkę nie stan podgorączkowy:o ja nie wysyłam chorego dziecka do żłobka. jeszcze sie zasmiałam i rzuciła tekstem ze aż się dziwi zę młody wytrzymuje cały dzień i do niej nie dzwonią:o to chyba nie jest normalne:o

niestetywielu rodziców wysyła swoje dzieci do żłobków, bo oczywiści praca jest ważniejsza :/. dla mnie to nieodpowiedzialne, dzieci męczą się chore, jedno od drugiego załapuje, a potem faszerują je antybiotykami. kasa ważniejsza.

Gość fgffj
I posłałaś dziecko do żłobka???

wo właśnie!! tym bardziej, ze pracujemy w takim miejscu, ze nikt nie robi problemu ze zwolnieniami!! a jej mąż pracuje 2 dni w tyg reszta wolne, bo jest strazakiem:o

poszłałam, dlaczego miałabym tego nie zrobic. o wirusie dowiedziałam się dziś rano po dodatrciu do pracy, od kolegi z którym pracuję, a który ma dziecko w tej samej placówce

Gość do autorki......./
a ja nie wierze ze to dziecko ma grype-pewnie to nazwyczajniejsze przeziebienie z lekkim stanem podgoraczkowy grypa zaczyna sie oslabieniem i wysoka goraczka, czesto taka do 40 stopni wiec albo ci ten koles głupot naopowiadal albo jest zdrowo pierdolniety i tyle

Gość to ja sie obawiam posylać
Do szkoły swoje zdrowe dziecko by nie złapało tego dziadostwa a tu takie maluchy w żłobku i to chore.

Gość to ja sie obawiam posylać
Do szkoły swoje zdrowe dziecko by nie złapało tego dziadostwa a tu takie maluchy w żłobku i to chore.

do autorki......./ a ja nie wierze ze to dziecko ma grype-pewnie to nazwyczajniejsze przeziebienie z lekkim stanem podgoraczkowy grypa zaczyna sie oslabieniem i wysoka goraczka, czesto taka do 40 stopni wiec albo ci ten koles głupot naopowiadal albo jest zdrowo pie**olniety i tyle jego dzieci mają objawy grypowe, zostawił je w domu. a nie sądzisz zę dziecko które gorączkuje bez objawów jest bardziej podatne na dodatkowe infekcje?? a jak już załapie to przenosi?? swoją wypowiedzią pokazałaś jaki poziom sobą reprezentujesz:o