Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNNNEA25

Mam 25lat i chce miec dziecko, ale nie mam faceta

Polecane posty

Gość ANNNNEA25

Rozwazam w tym roku ciąze, albo inseminacja albo poznam kogos na czacie, portalu randkowym na seks. Jak nie bedzie chetnych i przystojnych, zapłace ;) chce miec dzidziusia, wychowywac go, kochac, chwalic sie nim kolezankom i rodzinie :) faceta na stałe nie chce, zdrdzają, oszukuja, nie chce związku męczy mnie to, wole byc sama

Gość hjmnh gjbnk,m
jestes bezplodna nic ci po bachorze

Gość przyjelismy do wiadomosci
a teraz 🖐️ )))

Gość edtfghjkml,
ja też tak zrobię, ale dopiero za jakieś 5 lat :) wtedy może będę już miała mieszkanie. Aha i wykluczam opcje spotkania kogoś na seks z czatu, bo tacy to są siedliskiem chorób wenerycznych :o

Gość takijedenn
do ANNNNEA25 - to bardzo przykre co piszesz, lepiej jednak jest we dwoje niż w pojedynkę życie. Są jeszcze porządni faceci z zasadami ale ich nie widzicie :(

Gość ekhem
takijeden ----> zamialczalo prawiczatko:D

Gość gmgmgdpwgj
nie pojdzie? Cała masa ale anonimowo, seks i bye, ale jest ryzyko chorob. Moj kumpel na studiach zrobił dziecko męzatce, maz mial problemy. Spotkali sie w hotelu, ona placiła, chyba za 3razem zaszła, dała mu kase na motor jak chcial. Znajomosc zerwali calkowicie, zadnych telefonow do siebie, nazwisk etc. W necie jest coraz wiecej takich ofert, męzatki robią to w tajemnicy, albo maz wie i godzi sie n to.

A czy chciałabyś autorko wychowywać się bez taty lub bez mamy ? Pomyśl o tym jak będzie sobie z tym radziło potencjalne dziecko

Gość redsdgsgd
Niekoniecznie od jednego razu zachodzi się w ciążę. Pary miesiącami próbują, czasem latami zanim się uda. Technicznie rzecz biorąc może być potrzebne umawianie się co miesiąc podczas dni płodnych. Co do alimentów, facet się nie obroni jeśli udowodni mu się ojcostwo. Nie wazne jakie ustalenia były pomiędzy nim a matką dziecka, zawsze kobieta może, nawet po latach do niego uderzyć i alimenty dostanie. Sprawdzą testem DNA i jeśli się potwierdzi - facet jest przyparty do muru.