Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lysy-dresiarzKwk92

Czy to normalne ?

Polecane posty

Witam was miło i pozdrawiam ! Mam problem związany z kobietami,dokładnie chodzi mi o to że strasznie pociągają i podniecają mnie kobiety starsze, takie w wieku od 30 do 35 lat a nawet i niektóre 40 latki. Czy to normalne ? Czy trzeba to leczyc ?Mam swoją kobiete ale uprawiając z nią seks myśle właśnie o takiej pięknej dojrzałej i ponentnej 30 letniej kobiecie. Żeby nie było moja kobieta również mnie podnieca,ale nie w takim stopni jak kobieta dojrzała. Nie mam z kim o tym pogadac kumple na osiedlu jak i w pracy pewnie by mnie wyśmiali a kobieta obraziła. Strasznie mocno zakorzeniła mi się właśnie o taka fantazja w głowie.. ktoś pomoże może ktoś jest w podobnej sytuacji ?

Tak przyznam się myślę o innej kobiecie kochają sie ze swoją.. podkreślam żeby wyprostowac " Moja kobieta również mnie podnieca" i to że myślę o innej podczas podczas seksu nie znaczy że jej nie kocham czy też w jakim kolwiek stopniu nie szanuję. Mam po prostu marzenia związane z dojrzałą kobietą.Ale marzenia są zawszę tylko marzeniami ,udac sie z tym do psychologa ? Może mógł by ktoś wytłumaczyc mi czy coś ze mną nie tak czy raczej to całkowicie normalna sytuacja że młody facet ma fantazje erotyczne o starszej od siebie kobiecie ? Dajmy przykład idę ulicą i widząc ślinczą dojrzałą kobiete mam chęc do niej zagadac. Nie raz myśle o zdradzie co nieźle mi pruję baniak.Bo z jednej stony bym zdardził a z drugiej mam blokadę z powodu mojej dziewczyny. Strasznie mnie pociągają dojrzałe panie.boje się że w końcu nie wytrzymam a mój związek na tym ucierpi. Co robic. Co wy byście zrobiły/li na moim miejscu?.

Gość po 30 po 30
no i co z tego, że Cie pociągaja starsze kobiety?Według mnie to normalne.A co jest nienormalne? Może normalne jest to, że fcetów pociagają blondynki a brunetki nie? Są amatorzy takich i takich Każdy ma swoje upodobania. Cywilizacja wcisneła nas w jakies chore ramy. niczym sie nie przejmuj tylko nie zdradzaj kobiety gdy sie z nia kochasz.