Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Czy zdarzyło Wam się, że osoba której ufaliście założyła program szpiegowski?

Polecane posty

Gość Silene

Na Waszym komputerze? Kurcze, jacy ludzie są porąbani :(

Gość Silene
Nikomu? Tylko ja mam takiego pecha? :(

Gość facetjuznietaki
Ale mowisz o ludziach bedacych ze soba w dojrzalym kochajacy sie zwiazku, bez glupich gier, babskich shittestow ? Czy mowisz o tym ze kobieta po 4 latach zwiazku nagle zminia sie od 180* odchodzi bez slowa, a potem facet probuje sie dowiedziec o co kaman, bo to troche jakby dziecinne i nie fair ??

nie. a tobie właśnie zdarzyło się? ale jak to się stało? w sposób zdalny czy na miejscu, że tak powiem? wiesz kto to był? masz podejrzenei? może jakiś były facet zazdrośnik?

Gość facetjuznietaki
Ale mowisz o ludziach bedacych ze soba w dojrzalym kochajacy sie zwiazku, bez glupich gier, babskich shittestow ? Czy mowisz o tym ze kobieta po 4 latach zwiazku nagle zminia sie od 180* odchodzi bez slowa, a potem facet probuje sie dowiedziec o co kaman, bo to troche jakby dziecinne i nie fair ??

Gość zona.bez.meza
ja zalozylam mezowi, ale mialam powody dzieki programowi dowiedzialam sie ze maz ma dziecko z kochanka :-/ no i mialam niezbite dowody dzieki Boze za takie wynalazki ;)

Gość Silene
No właśnie założył mi taki program ktoś z kim spotykałam sie na tyle długo, że bywał u mnie w domu i miał dostęp do mojego laptopa :(. Nie byl to wieloletni związek, jednak znaliśmy sie już trochę. Nie dałam mu żadnego powodu do podejrzeń. Założył go chyba ' wszelki wypadek', żeby mnie sprawdzić. A odkryłam to też przez przypadek. Miałam key loggera :(. Oboje jesteśmy bardzo dojrzali wiekowo :(. Rozumiem jeszcze jak ktoś ma podejrzenia, ale w tym przypadku.... Co taki ktoś ma w głowie że robi takie rzeczy? Nie mogę sobie z tym poradzić, taka inwigilacja :(.

ja kilka razy mowilem dziewczynie zeby nie sprawdzala mi telefonu. wracalismy do domu, musialem zatankowac, kiedy wyszedlem ona oczywiscie telefon w lapke. zostala na stacji... ;) ;P naszczescie miala niedaleko... ;)

Gość Silene
No właśnie założył mi taki program ktoś z kim spotykałam sie na tyle długo, że bywał u mnie w domu i miał dostęp do mojego laptopa :(. Nie byl to wieloletni związek, jednak znaliśmy sie już trochę. Nie dałam mu żadnego powodu do podejrzeń. Założył go chyba ' wszelki wypadek', żeby mnie sprawdzić. A odkryłam to też przez przypadek. Miałam key loggera :(. Oboje jesteśmy bardzo dojrzali wiekowo :(. Rozumiem jeszcze jak ktoś ma podejrzenia, ale w tym przypadku.... Co taki ktoś ma w głowie że robi takie rzeczy? Nie mogę sobie z tym poradzić, taka inwigilacja :(.

Gość lajf is brutal of zasackas
ostatnio myslałam o tym, ze gdybym sie dowiedziala, ze moje przyjaciolka czy ktokolwiek szpiegowalaby mnie przez gps i numer tel gdzie jestem itd, to zerwalabym definitywnie taka przyjazn.

Gość Silene
Oczywiście, że tak zrobiłam, ale jestem zdruzgotana psychicznie. Jak można robić coś takiego? Facet się chyba domyślał, ze coś podejrzewam, bo sam wcześniej się wycofał. Mam taki niesmak, taki wstręt....

Gość Silene
Oczywiście, że tak zrobiłam, ale jestem zdruzgotana psychicznie. Jak można robić coś takiego? Facet się chyba domyślał, ze coś podejrzewam, bo sam wcześniej się wycofał. Mam taki niesmak, taki wstręt....

silene, ale zerwałaś z nim, bo to był jakiś zazdrośnik ? o co chodzi?jaka relacja was łączyła?

Gość Silene
Zaczął mi szwankować laptop, zaczęłam szukać odpowiedzi na to co to może być. Ktoś podpowiedzał, zebym zainstalowała program który wyszukuje i usuwa key loggery. tak zrobiłam. A domyślałam się, bo on wiedział rzeczy, o których mu nie mówiłam, zdradził sie tak parę razy. Stąd byłam prawie pewna.

Gość Silene
Zaczął mi szwankować laptop, zaczęłam szukać odpowiedzi na to co to może być. Ktoś podpowiedzał, zebym zainstalowała program który wyszukuje i usuwa key loggery. tak zrobiłam. A domyślałam się, bo on wiedział rzeczy, o których mu nie mówiłam, zdradził sie tak parę razy. Stąd byłam prawie pewna.

Gość Silene
Znaliśmy się niecały rok, więc była to bliska relacja, ale jeszcze nie taki poważny związek z planami na przyszłość. On był bardzo skryty, wiem jednak że poprzednia miłość mocno go zraniła i że w ogóle ma problemy z bliskimi relacjami z innymi. Nie był przesadnie zazdrosny. Przyznał się kiedyś że sprawdzał czy mam dalej aktywne konto na Sympatii, ale to tyle. Wtedy nie zareagowałam. Po tej akcji zerwałam kontakt całkowicie. Z kimś taki nie chcę mieć nic do czynienia.

Gość Silene
Najgorsze jest to, że nie można domakać się żadnych sankcji. Nie chcę sie mścić, jednak nauczka by mu sie przydała, ale policja i prawo są bezradne. Tzn. jest to czyn o małej szkodliwości społecznej :(

Gość gdzie znależć taki program?
i jak się nazywa?

a tam opowiadasz, mozesz skladac zawiadomienie to jest chyba cos w okolicy art 269 kk..

Gość Taki spy phone szpieg
Ja mam szpiega w telefonie. Telefon idzie do serwisu! Nic sama mam nie instalować , bo stracę gwarancję , a to jest nowy smartfon.

czyżbyś mu dawała takie powody do zazdrości? a może chciał jakieś ważne ifnormacje przechwycić ? np. bankowe.

Ja mam szpiega w telefonie. Telefon idzie do serwisu! Nic sama mam nie instalować , bo stracę gwarancję , a to jest nowy smartfon.

Gość Silene
ja mam spy cleaner 8.0 można ściągnąć z internetu. Nie, nie, nie jestem bogaczką zeby chciał mnie okraść, on zarabia dużo więcej niż ja. Po prostu chcial 'mnie sprawdzić' :(. Jak mówiłam on nie żalił sie na słabe relacje z ludźmi, zresztą rzeczywiście nie umiał rozmawiać. Łatwiej było mnie szpiegować. A jak wykryłaś szpiega w telefonie?

Silene może trafiłaś na jakiegoś złodzieja-gołodupca , który chciał Tobie wyczyścić konto w banku?;-)

Co ma wspólnego szpieg w telefonie z dymaniem????? Oprogramowanie szpiegujące , dymanie to są dwie różne sprawy , nie muszą iść w parze. Świad nie kończy się na doopie ograniczona istoto;-)

Co ma wspólnego szpieg w telefonie z dymaniem????? Oprogramowanie szpiegujące , dymanie to są dwie różne sprawy , nie muszą iść w parze. Świad nie kończy się na doopie ograniczona istoto;-)