Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Nie na widze Bezrobotnych!!!!!!!

Polecane posty

Gość slodkawisnia - znowu pijana
to przeprowadz sie do innego panstwa, najlepiej do Chin, tam nie ma bezrobotych Skoro nie doroslac do zycie w panstwie demokratycznym

Ja to się nie martwie o to że płace podatki na bezrobotnych bardziej mnie wkurwia to że za nasze podatki jak króle żyją politycy i ogólnie różne partie polityczne ... powybijał bym każdego takiego złodzieja po kolei, gdybym tylko nie miał zawiasów HaHaHa !

Witam drogie Panie i Panowie Przed państwem ja- bezrobotna drzoana, o której mowa w powyższym temacie. Nawiązując do treści wypowiedzianych przez Państwa, oznajmiam wszem i wobec, że: 1. Zasiłek dla bezrobotnych dostanę po trzech miesiącach, a nie tak jak ktoś wyżej napisał, że nie dostanę wcale (byłam w zatrudniaku). 2. na bezrobociu nie jest tak fajnie jak myślałam, gdyż boli mnie już kakało od siedzenia, mam problemy z kręgosłupem i ze zwrokiem -od siedzenia przed komputerem. 3. Do tej pory ja pracowałam dla kogoś, a teraz wy róbta za mnie! Wolę być nierobem i nie mieć kasiuty, niż zarabiać tysiąc złotych tak jak panna Jagna. Żegnam

Gość Elektronikełe
dzoana ja bym Cię chciał, ja bede pracowal a ty bedziesz siedziala w domu

Gość Elektronikełe
1000złotych

Gość autorko o co ci chodzi ?
a co powiesz na pijaczków i wyzyskiwaczy rent które im w ogóle nie przysługują , na meneli co robią po 14 dzieci i latają po każda rzecz do mopsu ........ na nich najwięcej idzie kasy a ty gadasz na jakąs laske ze nie pracuje tez idz na zasiłek jak ci zazdrosno

tysionc złotych? to ja sameo za siłku dla bezrobotnych prawie tyle bede miala