Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felisja :)

Jak zrobic idealny makijaz?

Polecane posty

Może ktoś się zna? Na swój ślub miałam robiony profesjonalny makijaż i powiem szczerze, że bardzo mi się podobał. Chodzi mi głównie o kilka rzeczy: zakrycie niedoskonałości- cienie pod oczami, czerwone policzki i czoło spowodowane cerą naczynkową, zmatowienie skóry- cera tłusta. Fajnie by było jakby taki makijaż utrzymywał się dłuższy czas bez poprawek. Na codzień stosuję delikatny podkład, korektor pod oczy, puder, róż i tusz do rzęs, ale jestem średnio zadowolona z efektów- mam wrażenie że po jakimś czasie niedoskonałości zaczynają wyzierać spod makijażu

Nikt nic nie doradzi?

jest tu pewna uzytkowniczka o nicku Loreline, to wielka specjalistka, napisz na jej topiku, ktory jest co prawda o paznokciach ale i o makijazu sie na pewno z checia wypowie :)

Gość miisssss
a może się wybrać na konsultacje do specjalisty? nie wiem czy kojarzycię tę akcję duoglasa http://avanti24.pl/moda/1,103631,13331387,Douglas_Beauty_Studio.html można się sporo dowiedzieć. Wybiera się któraś?

Gość e22
Najlepiej zapisać się na kurs makijażu. Tam nauczą cię malować twarz, podkreślać jej walory, tuszować mankamenty, fachowo doradzą. Same porady z internetu to za mało.