Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweerrronikaaa

Jaak obnizyc rachunki za gaz?

Polecane posty

Gość wweerrronikaaa

jak to zrobic.Miesiecznie idzie nam ok 150 m3 gazu. rachunki na kwote ok 250zł. niewiem czy to duzo za 40m mieszkanie. Gaz do kuchenki, woda ciepla i kaloryfery?

Gość rydt23
nie korzystaj wcale ;D

Gość weqweqwewq
normalne rachunki, a obnizysz przez obnizenie temperatury najprosciej... ja o takich mogę pomarzyc, ogrzewam 100-120 m i za 2 miesiące przychodzi 2 tys zł, ale okna stare i dom wolnostojący

Gość wwweronokkaaa
super rada.

Gość wwweronokkaaa
mam ustawiona temp. na 20 stopni. piec sie wlacza kiedy temp. spadnie.

Gość u mnie wychodzi drożej
mieszkanie 92 m2 - ogrzewanie i podgrzewanie wody -ok 360 zł, mieszkam sama.Dodatkowo wieczorami i w weekendy w salonie palę w kominku.

Gość juhusia
a sprawdzalas umowe i porowywalas z innymi dostawcami? ja ostatnio zmienilam dostawce gazu na firme Axpo i jestem bardzo zadowolona. oplaty za rachunki zmalaly momentalnie! :)

Gość wisiatgarnow
zmien dostawce gazu na jakiegos co ma lepsza oferte ja moge ci polecic firme axpo bo malo znana a chyba ma najlepsze ceny za gaz w polsce ja korzystam od dawna i bardzo chwale bo rzeczywiscie ida za tym realne oszczednosci

Gość genoweafa
dobrym sposobem na obnizenie rachunkow za gaz - jak i za prad - jest zmiana dostawcy medium. polecam wam firme Axpo - oni dostarczaja prad do uzytkownikow prywatych, ale gaz chyba tylko do instytucji. trzeba sprawdzic. w kazdym razie maja bardzo korzystne ceny.