Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddsfdfdf

Za 15 minut mój były kończy pracęi pewnie idzie się z niązobaczyć

Polecane posty

Gość fddsfdfdf

Tak jak kiedyśze mną... nieważne czy był zmęczony, czy miał dodatkowąrobotę, przyjeżdżał... teraz to wszystko ma ona :( CHOLERNIE boli.

Gość fddsfdfdf
zjadłam wlasnie 3 chleby 🖐️

Gość fddsfdfdf
zjadłam wlasnie 3 chleby 🖐️

Gość fddsfdfdf
No i siępopłakałam. A oni sięświetnie bawią, rozmawiają, albo bzykają. Kurwa.

Gość avll
Oj tam, gdyby był ideałem nie rozstalibyście się. Pomyśl, że kiedyś też się rozstaną albo jedno drugie skrzywdzi, bo sielanka nie trwa nigdy za długo :) Ty też masz prawo się z kimś spotykać i być szczęśliwa i ch*j z byłym

Gość fddsfdfdf
A może był ideałem ale ja nie byłam?

Gość avll
dlaczego się rozstaliście?

Gość fddsfdfdf
Za pierwszym razem bo byłam zimna a kiedy jużsięnauczyłam nie byćto on sięwycofał, po miesiącu chciał wrócić ale zjebałam, potem znowu był plan powrotu ale nie wyszło. Wszystko trwało w sumie rok. Raz mi powiedział, że "jak cośsięnie kończy raz to nie kończy sięjeszcze długo". Ale skończyło się, niestety, spotyka sięz kimś :( Kocham go.

Gość zielona wazka
znam twoja historie tzn kojarze topiki ktore tu zakladalas, smutne to bardzo co piszesz,ja przezywam cos podobnego, z tym ze chyba juz stracilam swoja szanse na druga probe z moim eks , a tez tesknie do niego calym sercem, wiec domyslam sie co czujesz..pomysl ze sa inne osoby ktore tez tak cierpia..moze bedzie Ci choc troche latwiej... pomysl tez,ze czasem zdarza sie ze pary schodza sie ponownie po kilku miesiacach,po roku i znow probuja..czasem okazuje sie ze to wlasnie byla milosc , nie ma dnia zebym o NIM nie myslala, wypelnia cala moja glowe, ale gdy z nim bylam,to nagle przestalo mi zalezec - nie wiem czemu, a teraz mysle tylko o nim,nie chce nikogo innego.. smutno mi strasznie trzymaj sie!

Gość zielona wazka
znam twoja historie tzn kojarze topiki ktore tu zakladalas, smutne to bardzo co piszesz,ja przezywam cos podobnego, z tym ze chyba juz stracilam swoja szanse na druga probe z moim eks , a tez tesknie do niego calym sercem, wiec domyslam sie co czujesz..pomysl ze sa inne osoby ktore tez tak cierpia..moze bedzie Ci choc troche latwiej... pomysl tez,ze czasem zdarza sie ze pary schodza sie ponownie po kilku miesiacach,po roku i znow probuja..czasem okazuje sie ze to wlasnie byla milosc , nie ma dnia zebym o NIM nie myslala, wypelnia cala moja glowe, ale gdy z nim bylam,to nagle przestalo mi zalezec - nie wiem czemu, a teraz mysle tylko o nim,nie chce nikogo innego.. smutno mi strasznie trzymaj sie!

Gość fddsfdfdf
Faktycznie, jużzakładam taki topic, obiecałam sobie, że nigdy więcej tego nie zrobię... ale to dokładnie to o czym piszesz. Straciłam swoją szansę:( Nie wiem czy uda sięznowu, za pół roku czy rok, on powiedział, że nie będziemy już razem. Ta myśl, że jest teraz z nią... ból nie do zniesienia

Gość fddsfdfdf
Faktycznie, jużzakładam taki topic, obiecałam sobie, że nigdy więcej tego nie zrobię... ale to dokładnie to o czym piszesz. Straciłam swoją szansę:( Nie wiem czy uda sięznowu, za pół roku czy rok, on powiedział, że nie będziemy już razem. Ta myśl, że jest teraz z nią... ból nie do zniesienia

Gość molaa
czytam Twoj wpis i az sie zdziwilam ze to nie ja go napisalam. identyczna historia, identyczne uczucia :(

Gość fddsfdfdf
Molaa, a co u Ciebie siędzieje teraz? Od dawna sięnie widujecie, ma kogoś?

Gość fddsfdfdf
Molaa, powiesz coś więcej?

Gość molaa
bylismy ze soba ponad 5 lat, bardzo burzliwy byl to zwiazek... co chwile rozstania, powroty. ale byl juz okres kiedy na nowo poczulam ze to jest to i mialam wrazenie ze bedzie lepiej, wyjechalam w odwiedziny do rodziny (doslownie 10dni mnie nie bylo) i znalazl sobie inna. jest z nia

Gość molaa
nie utrzymujemy kontaktu, nie widzielismy sie juz ponad 3 m-ce. jedyne co to wyslal zyczenia na swieta i to wszystko.

Gość fddsfdfdf
Mam 22 lata. To i tak miło z tymi życzeniami

Gość fddsfdfdf
Coś się psuje Kafeteria :/

Gość fddsfdfdf
Coś się psuje Kafeteria :/

Gość molaa
a Wy jak dlugo byliscie razem?kiedy sie rozstaliscie? i skad wiesz ze spotyka sie z kims? wolalabym zeby nie wysylal zyczen bo znowu pojawil sie cien nadziei...

Gość fddsfdfdf
Byliśmy razem prawie pół roku od stycznia 2012. Potem zerwanie, miesiąc nieodzywania się, następnie rozmowa, on dziwnie chciał rozmawiaćo tym co było aż w końcu zeszło sięna temat powrotu :O Nie wyszło ale zaczęliśmy sięwidywać, w między czasie kolejny pomysł powrotu, z którego sięwycofał... potem ja siębardzo zaangażowałam, rozmawialiśmy o tym tużprzed Nowym Rokiem. Powiedział, że nic z tego, i tego samego dnia poznał ją... jeszcze zawiozłam go na imprezę, na której jąpoznał :O To koleżanka jego koleżanki (na której weselu byliśmy razem). Ona jest w jego wieku (27 lat, ja 22). Pewnie poważniejsza i mądrzejsza ode mnie, i w sumie w takim wieku, że już może zakładaćrodzinę...

Gość fddsfdfdf
Byliśmy razem prawie pół roku od stycznia 2012. Potem zerwanie, miesiąc nieodzywania się, następnie rozmowa, on dziwnie chciał rozmawiaćo tym co było aż w końcu zeszło sięna temat powrotu :O Nie wyszło ale zaczęliśmy sięwidywać, w między czasie kolejny pomysł powrotu, z którego sięwycofał... potem ja siębardzo zaangażowałam, rozmawialiśmy o tym tużprzed Nowym Rokiem. Powiedział, że nic z tego, i tego samego dnia poznał ją... jeszcze zawiozłam go na imprezę, na której jąpoznał :O To koleżanka jego koleżanki (na której weselu byliśmy razem). Ona jest w jego wieku (27 lat, ja 22). Pewnie poważniejsza i mądrzejsza ode mnie, i w sumie w takim wieku, że już może zakładaćrodzinę...

Gość fddsfdfdf
gdy pomyślę że zaraz spuści się jej w ustach tak jak mi gdy byliśmy razem, i to ona będzie połykała jego spermę a nie ja, to aż mi się płakać chce :(

Gość molaa
zauwazylam to ze jesli jednej ze stron zalezy to druga zaczyna olewac lub mniej starac. byc moze za mocno okazywalas ze jest dla Ciebie kims waznym... wiem ze to nielogiczne ale niestety u mnie sprawdzone. albo Twoj eks tez juz chcial stabilizacji a Ty moze dawalas mu do zrozumienia ze nie jestes na to gotowa? a sa oficjalnie razem czy po prostu sie spotykaja?

Gość molaa
a moze on chcial stabilizacji i nie czul ze Ty tez tego chcesz? albo w druga strone- za bardzo pokazalas mu ze Ci zalezy... sa oficjalnie razem czy po prostu sie spotykaja? bo to moze tylko przyjazn?