Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam brata 2 lata starszego

Mój ojciec ma nieślubnego syna dwa lata starszego ode mnie!

Polecane posty

Mój brat został spłodzony dwa lata po ślubie moich rodziców. Ten chłopak ma teraz 26 lat. I nie chce zbytnio utrzymywać kontaktów z nami. Ja i brat próbujemy się z nim zaprzyjaźnić. Staramy się by nas polubił. Niestety, on opiekuje się swoją ciężko chorą matką która jeździ na wózku. Przez lata był wychowywany przez swoich dziadków którzy zapewnili mu wszystko. Wczoraj odwiedziłam go w domu, jego dziadkowie byli dla mnie niemili, krzywo patrzyli na mnie w swoim wzrokiem. Ja również samotnie wychowuje syna. Jego babcia spytała mnie jak się czuje mój ojciec, z tym że ktoś jego córke zostawił samą z dzieckiem. Nie miała prawa mnie oto pytać.

Gość Skoro jego babcia nie
ma prawa pytać cię o różne rzeczy to co robisz w jej domu? No chyba że dziadki były w gościach. Wątpię aby twój "brat" się z wami zaprzyjaźnił, najwidoczniej nie potrzebuje rodzeństwa, zwłaszcza takiego którym jego tata poświęcał więcej czasu. Jakby nie było nosicie geny własnej matki, kobiety z którą wasz ojciec zdecydował się żyć.

Bo może warto się z nim zaprzyjaźnić. On pewnie jest tylko rozżalony. Trochę mnie to dziwiło że ojciec ma taką przeszłość. Moja matka też nie miała z tatą różowego życia. Znosiła jego wyskoki, jego zdrady, wydzielał jej pieniądze, kontrolował jej wszystkie wydatki a ona pod pozorem szczęśliwego małżeństwa przed ludźmi znosiła to po to by mieć luksusowe życie i bym ja z bratem mieli ojca.

Gość on ma rodzine w postaci
mamy i dziadków.