Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaś z wieży Eiffla

Czemu we Francji Słowianki cieszą się takim powodzeniem?

Polecane posty

Gość Adaś z wieży Eiffla

Non stop zaczepianie na ulicy, nawet Francuzi mi mówili, że piękne kobiety mamy tam na wschodzie...

Gość historyczne banknoty
To taka pewna protekcjonalność.Polakom też się może wydawać,że będą playboyami na Białorusi.

Coś w stylu My Francuzi pochwalimy Polskie Mięsko.

Gość taa polacy nigdy nie będą
playbojami chociaż wydaje im się że niby są :D:D:D widziałam już polaczków cwaniakujących we włoszech :D żadna włoszka z nimi nie chciała gadać :D:D tacy podrywacze :D

Gość proste jak drut
Bo Polki łatwo idą do łóżka z cudzoziemcem.

Bo Włoszka to są obywatelki kraju starej Unii,Polak może tak spróbować poszarżować do Białorusinki,tak jak Francuz czy Włoch do Polki

Gość vcfcgg
a ja potwierdzam, ze slowianki sie bardzo francuzom podobaja, mimo iz wcale nie uwazam, ze polki sa jakies mega piekne. Mam pare kolezanek, ktore sa naprawde przecietne i w polsce szalu nie robily, a za we francji znalazly super facetow francuzow (bialych), ktorzy sa w nich zakochani. W polsce raczej nie mialy wziecia

Gość kejt eire
gówno, do białorusinki też jest za cienki, białorusinki też ich nie chcą one prowadzają się ze swoimi albo z facetami z europy zachodniej taka prawda, znam multum białorusinek i kazda odmawiała polakowi, przykre acz prawdziwe 🖐️

Podobny mechanizm,jak w czasach komunizmu zbieranie puszek bo były zachodnie,przysyłanie paczek,dawanie gumy orbit.

tu każdy zna wszystkich,ale poza tym,ja nie mówię,że je podrywają,ale mogą myśleć podobnie,jak Francuzi o Polkach,a kto powiedział,że każda Polka poleci Francuza,a Białorusinka na Francuza,

tak jak w jednym odcinku w Kiepskich,przyjeżdża wujek Z Ameryki,i mówi Walduś masz dolara i idz do Pewexu po wódkę,a Ferdek mu,że w tym kraju ze wszystkich sklepów Pewexy się już porobiły

Gość też mam koleżanki
też mam koleżanki które wyemigrowały do Francji, z twarzyczek takie średnie, figura ok, zrobić się umiały, zadbać o siebie też, tu w Polsce czasem sobie porandkowały ale szału nie było. A we Francji? Łooo matko każdy przed nimi się płaszczył, wzięcie niewiarygodne. Byłam u nich wizytowo parę razy bo mnie zaprosiły i ja też stale byłam zaczepiana ;) ale nie mówię tylko o samy muzułmańskim brudzie - na tych to splunąć nie warto, ale piszę o białych rodowitych Francuzach, mmm ;)

Gość lena kravitz
kilka moich koleżanek pojechało w pizdu do francji. były przeciętne, w polsce cienko przędły, a we francji? same ochy i achy! i to nie tylko od muzułmańskiego brudu, ale od białych rodowitych francuzów ;) i mnie jak zapraszały do siebie to też nie mogłam się opędzić od adoratorów :D dziewczyny, dajcie se spokój z polakami! oni nie są niczego warci! ja postawiłam na pana z zachodu, ale nie, nie francuza ;)

Gość pijąca poranną kawę
Włosi i Hiszpanie najprzystojniejsi faceci w Europie.Większość mężczyzn z magazynów mody dla facetów to właśnie Włosi i Hiszpanie a niektórzy nawet po 40tce wyglądają lepiej (twarz,ciało) niż 20-30 letni Polacy.

Gość wyjaśnienie jest proste
Bo na Zachodzie od emancypacji we łbach się kobietom poprzewracało, a większość facetów woli klasyczny układ, gdzie facet rządzi i posiada zasoby finansowe, a kobieta dba o ognisko rodzinne i o niego. Na zachodzie UE (a także w USA) takie kobiety trudno znaleźć. Mają równouprawnienie i wymagania, i nie chcą być kurami domowymi. Im bardziej na wschód tym łatwiej o patriarchalny układ. Kobiety za wschodnią granicą Polski są w tym jeszcze lepsze, a faceci mają jeszcze lepszą pozycję w stosunku do kobiet. Za zachodnią granicą Polski faceci już mają już coraz bardziej dość tych wyemancypowanych, wymagających, wyzwolonych i problematycznych kobiet.

Gość lena kravitz
wyjaśnienie jest proste chyba kpisz, Polki też w większości nie chca byc kuchtami, i wola pracowac, uklad patriarchalny to jedynie został w krajach islamskich, gdzie kobieta jest traktowana jak pies

Gość wyjaśnienie jest proste
czyżby? wystarczy poczytać posty na forum ile to kobiet jest na utrzymaniu męża, ile marzy o bogatym który je weźmie na utrzymanie, itp. model kury domowej i Matki Polki nadal jest żywy, a w każdym razie dużo bardziej żywy niż np. we Francji, spora część Polski tak nadal funkcjonuje poza tym w Polsce nadal jest żywy kompleks niższości przed tzw. Zachodem, zarówno Polki go mają, jak i Polacy, facet z Zachodu z łatwością wyrwie Polkę, a Polak nie ośmieli się startować do kobiety stamtąd

Gość kdnvkdnfvkdjnfv
chyba latwe

Gość lena kravitz
wyjaśnienie jest proste - polak ośmieli się startować do kobiety z zachodu bez żadnej krępacji, tylko, że kobieta z zachodu takiego frajera nie zechce, po co jej taki "facet" jak może mieć faceta zachodniego, gdzie on traktuje ją na równi ze sobą, a nie jak praczkę i sprzątaczkę? ja też jestem z obcokrajowcem i wcale nie wybrał mnie dlatego że jestem uległa, wręcz przeciwnie to on stoi przy garach. a model kury domowej może być obecny w starszym społeczeństwie, ale młode polki mają inne ambicje niż zajmowaniem się domem i bachorami.

Gość offerma
polki mają takie wzięcie a w polce tyle prawików na których żadna nie spojrzy :(

Cóż, Polki są łatwe. Mają taką opinię (w dużej mierze uzasadnioną) już historycznie. Jeszcze przed wstąpieniem do unii znajoma poleciała do włoch na wycieczkę. Oczywiście jakiś adonis do niej zagadał i usłyszawszy był że z Polski darował sobie rozmowę i od razu chciał ją w krzaki zaciągnąć. ­ Oczywiście stwierdziła, że się wyrwała, aczkolwiek znając jej temperament i tendencję ku zakcelerowanemu rozwijaniu znajomości, szczerze w to ostatnie wątpię :P

Gość kjjjjjjjjjjuikl
Polki mają wzięcie bo łatwo je poderwac i tyle, wcale nie jestesmy piekne... Piękne to są przerobione plastycznie Wenezuelki, az mozna poryczeć sie z zazdrosci. Facet z zachodu mowi ze taka Polka jest ładna bo ma male wymagania. Kobieta z zachodu ktora juz cos osiągnela chce kogos podobnego a nie przydupasa bez kasy, bez osobowosci, trudno takiej czyms zaimponowac. Jestem pewna, ze na Węgrzech, w Czechach czy na Litwie tez laski pisza to samo, dlaczego Litwinki ciesza sie powodzeniem we Francji ? :D smutne to troche, bo wystarczy sie przyznac ze jestes z PL a traktują cie jak popychadło, laseczke ktorą latwo poderwac, ktora leci na błyskotki, autko i kazdego obcokrajowca :(

Gość gość
Bo to wszędzie tak jest, że coś innego niż ma się na codzień pociąga. Europejczyk pojedzie do Ameryki Południowej czy Azji i już ma wzięcie, Europejki chcą spróbować z Murzynem itd.

Gość gość
dobrze wiedzieć, jadę do Francji po męża :D

Gość gość
zabawne... jedz po meza, tylko z dzieckiem juz nie wracaj. a najlepiej w ogole:) wiec szerokiej drogi zycze, do niezobaczenia:)

Gość gość
a do czego tu wracać? :D