Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snowhite

Czy jesteście szczęsliwi?

Polecane posty

Gość Snowhite

Jestem w takim momencie swojego życia, że czuje sie cholernie nieszczęśliwa. Kiedyś byko inaczej, potrafiłam czerpaśc radość z prostych spraw, z ładnej pogody z zakupów z wolnego popołudnia z ksiązką. Teraz nie czuje nic poza wewnętrznym bólem jakby mi ktoś wciąz dusze rozrywał... Jesteście szczęśliwi?

Gość ela marcela
W tej chwili jest mi raczej smutno, bo wiem że nie będę miała z kim pić w ten weekend, ale ogólnie ostatnio byłam zadowolona z życia, jeszcze tylko zmienię pracę na lepszą i będzie git, chociaż tak naprawdę kurewsko się boję rozmów kwalifikacyjnych i takich tam.

Gość hjefvivhg
zamów sobie coś za darmo na www.free.amciu.com polecam

Gość karina###
Rozumiem Cię, też tak mam... Niby wszystko jest dobrze, a w głębi serca jakiś smutek...Kiedyś wszędzie było mnie pełno, dziś nie potrafię śmiać się z byle powodu...

Gość ala z podwala
mysle ze malo kto jest tak naprawde szczesliwy:) logiczne sa wzloty i upadki u kazdego z nas ale tak naprawde szczesliwi sa jacys mnisi buddyjscy:P szczescie to stan umyslu...

Gość ala z podwala
mysle ze malo kto jest tak naprawde szczesliwy:) logiczne sa wzloty i upadki u kazdego z nas ale tak naprawde szczesliwi sa jacys mnisi buddyjscy:P szczescie to stan umyslu...

Gość ala z podwala

Gość 8iu7y6t
Tak ogólnie to jestem bardzo nieszczęśliwa.

Gość ala z podwala

Gość karina###
Ja w głębi serca przygnębiona... Gdzie się podziała ta roześmiana dziewczyna sprzed kilku lat...? mało rzeczy mnie cieszy. Smutne to...

Gość jola gogola

Gość dalidka...
Tak, my jestesmy a Wy nie? czemu?

Ludzie to takie stworzenia, że nawet jeśli mogą być bardzo szczęśliwi szukają czegoś co ich unieszczęśliwi. Tylko żeby się nad sobą poużalać.

Gość Snowhite
facet w którym jestem zakochana do szaleństwa rzucił mnie choć stworzył mi iluzje "nas". Był zarazem najlepszym jak i najgorszym co mnie spotkało w życiu...z Nim czułam sie permanentnie szczęsliwa, bez Niego czuję jakby mój świat rozsypał sie na milion kawałków, a ja nie wiem jak to ułożyć z powrotem

Gość jhbjher
ja jestem bardzo szczesliwa.....4 lata po rozwodzie z psychopata i pijakiem,nastepny zwiazek co sie zapowiadal lepiej okazal sie byc jeszcze gorszy manipulant i wszystko wiedzacy,teraz doceniam kazdy dzien,ciesza mne drobne rzeczy,jestem chora przewlekle i ciesze sie ze jeszcze zyje,nie gonie jak kiedys za pieniadzem,wynajmuje mieszkanie na rachunki i jedzenie wystarcza ,praca nie ponad sily ,na choryzoncie mezczyzna na ktorego widok trzesa mi sie rece,na razie mi to wystarcza bo nie licze juz na zwiazek........czego wiecej mozna chciec :)

Gość FNFRTZTZT
wlasnie wyje z samotnosci nie moge znalesc faceta tylko sexu chca :((( ZYC mi sie nie chce

Gość Snowhite
czasem mam wrażenie że to czy jesteśmy szczęsliwi zależy od drugiej osoby. Własnie w tym momencie może odpuszczam szanse na bycie kiedykolwiek szczęsliwą. Jestem zapraszana na randki przez naprawde fajnych facetów a mi w głowie tylko On, nawet nie chce iśc z innym na kawe czy do kiina bo dla mnie to byłoby jak zdrada ( jestem chora, jaka zdrada skoro On nie jest i nie chce być ze mną)...

Gość Snowhite
jhbjher właśnie takich ludzi jak Ty podziwiam :) tak trzymaj !

Gość Snowhite
jhbjher właśnie takich ludzi jak Ty podziwiam :) tak trzymaj !

Gość qwerty2013
ja jestem i to bardzo :)

Gość Dona Simona
Snowhite mam dokładnie tak samo. Ten ból jest straszny.

Gość prawdziwa miłość istnieje
napewno--tylko problem tkwi w tym,ze mało komu udaje się jej doświadczyć,spotkać tą jedyna,włąsciwą osobę na swojej drodze. Ja wiem,że istnieje,bo spotkałam swoją połowkę. Jestem wdzięczna Bogu,że postawił przede mną tego człowieka.

Gość W OBECNYCH CZASACH
rzadko kto bywa szczęśliwy ... Bo albo nieszczęśliwy bo chory \ albo nieszczęśliwy bo nie ma pracy nie ma ukochanej osoby etc .... Musimy sie uczyć szukać szczęścia w małych rzeczach ....:) cieszyć z drobnostek , nie łamcie sie ludzie raz w życiu jest gorzej a raz lepiej ..