Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxgirlxxxxx

kolejny raz uwiodlam faceta kolezanki

Polecane posty

Gość xxxgirlxxx
Nie jestem zadna lalka do seksu! Jak juz wczesniej pisalam to nie zblizalismy sie do siebie tak bardzo, laczyly nas tylko namietne pocalunki. Na jedno chcialabym z nim byc tylko nie wiem czy ten pociag do niego nie wynika z tego tylko ze jest zajety ze to mnie pociaga ten strach ze ktos nas nakryje i wogole... Boje sie Ze ten czar minie jak sie z nia rozstanie.... Nie chce byc wredna pinda niszczaca zwiazek kolezanki ale nie potrafie sie powstrzymac!

xxxgirlxxx, jest wyscie i to dobre dla wszystkich. Porozmawiaj ze swoja kolezanka i namow ja na rypanko we trojke! Wtedy on ci nie popsuje opinii, a ty sie z nim zaspokoisz i moze z nia tez! I pewnie to bedzie lepszy seks niz z nim po ktyjomu. Uwierz mi, ja to przerabialem. Powodzenia!

Autorko po co wchodzisz na to forum? By usłyszeć od tych matek polek/ okazow dóbr i cnót wszelakich jaka to suka jesteś? ;-) Postaw mu sprawę jasno. Jeśli mu na Tobie zależy, to żegna sie z koleżanka. Ale Ty tez tak szybko mu sie na chooja nie pchaj. No chyba, ze zależy Ci tylko na łóżku. To pal licho jego związek. Od siebie dodam, ze jeśli to nie jest Twoja najbliższa przyjaciółka to co sie przejmujesz? :classic_cool:

Gość anois262
jesli wiesz ze chcialabys z nim byc i nie jest to tylko chwilowe zauroczenie zajętym chlopakiem to daj mu to jasno do zrozumienia ze albo ona albo ty. a jesli tylko chcesz sie z nim przespac.. to droga wolna :) pomysl tylko co ty bys czula na miejscu tej dziewczyny

Gość anois262
jesli wiesz ze chcialabys z nim byc i nie jest to tylko chwilowe zauroczenie zajętym chlopakiem to daj mu to jasno do zrozumienia ze albo ona albo ty. a jesli tylko chcesz sie z nim przespac.. to droga wolna :) pomysl tylko co ty bys czula na miejscu tej dziewczyny

Gość xxxgirlxxx
tylko ze mam problem, ona nie dopuszcza go do mnie, zaczela sie o niego bac wiem ze mi nie ufa... Zreszta ona nie ufa zadnej osobie ktora ma z nim dobry kontakt he Nie mam nawet jak teraz z nim porozmawiac, bo ciagle sa razem a jezeli juz gdzies odchodzimy to tylko na chwilke, gdzie mozemy sie przytulic i pocalowac w ukryciu bo za chwile i tak ona sie pojawia i wszystko pryska... Jak o nim mysle ze sa teraz razem i sie swietnie bawia to jest mi przykro ze jest z nia, a nie np ze mna...