Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sSasSS

WÓZEK A SAMOLOT-WAZNE PYTANIE

Polecane posty

Gość sSasSS

pytanie do mam podrozujacych samolotem z dziecmi. Jak wyglada sprawa wozkaa dokladnie spacerowki na lotnisku przy odprawie...... wozek nie jest maly raczej srednia wielkosc baby jogger citi mini.... Czy przy odprawie ja ten wozek musze oddac do bagazu glownego czy moge zabrac do samolotu???? ktos mi przyblizy jak to wyglada??dziecko ma 2 lata wozek jest mi potrzebny

Gość z tego co widziałam
Jak latam(liniami rainar) to często oddają wózki dopiero przy wejściu na schody do samolotu :) konkretnie zadzwon do biura i się wypytaj bo napewno wszystko od linii zalezy.

Gość wozek mozesz
Oddac przed wejsciem na poklad samolotu.

Gość wozek
zostawiasz obok schodow przy wejsciu do samolotu,obsluga zapakuje go do luku bagazowego,a po ladowaniu od razy wyladuje

Gość sSasSS
czy oby na pewno??

Gość katastrofffa
Mozesz zabrac do samolotu i zostawic przy schodach na poklad a mozesz nadac razem z bagarzem glownym.od razu tez poinformuj gdzie chcesz go odebrac ,czy po wyjsciu z samolotu czy z bagarzem.Lecialam z 11 miesiecznym brzdacem ,ledwo przebierajacym nozkami i powiem ci ,ze wygodniej mi bylo bez wozka.Czasami niestety droga do samolotu prowadzi po schodach a nie zawsze trafisz na kogos milego kto ci pomoze zniesc go po schodach .

Gość sSasSS
oki dzieki dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze nie ma znaczenia to- jaka duza jest spacerówka do wieku dziecka. Bo moja ma 2 lata skonczone, ale spacerowka jest taka normalna srednia nie jest t parasolka.... czy mimo to bede ja mogla zabrac do samolotu

Gość ojcoja
będziesz mogła ja wziąć

Mozesz nadac razem z bagazami, mozesz oddac obsludze na plycie lotniska przy wejsciu do samolotu, ja tez mialam duzy wozek, bebe comfort air 4, dwuczesciowy, stelaz i spacerowka, nie bylo problemu w zadnych liniach lotniczych, a srednio dwa razy w roku podrozowalismy z tym wozkiem i dzieckiem oczywiscie :D