Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna99

nie wiem co się dzieje :-(

Polecane posty

Gość niespokojna99

witajcie kochanie. chciałabym się poradzić , ponieważ wiem ze kafeteria to naprawdę dobre forum internetowe , ludze są tu mili i zawsze pomogą. problem jest taki ze od jakiś 3 dni spoznia mi się okres, ogolnie mam dość rgularny cykl 30-33 dni , jestem zaniepokojona , dosłownie mam jakies "schizy" ze jestem w ciąży , wspolzyłam z moim chłopakiem miesiąc temu w ostatni dzien okresu kiedy miałam jeszcze sucho dodam ze najpierw z prezerwatywą ze środkiem plemnikobójczym , kilka godzin pozniej znów , ale już bez , kilka razy włożył i nawet nie doszedł , dodam ze poszedł po 1 razie się wykąpać . w następnych razach tez doszło do zbliżenia ale takze włozył kilka razy i już wyszedł i nie było przed tym zadnego wytrysku wiec tutaj o preejakulat nie mam się co martwić , bo plemniki na pewno zginęły, po wydaleniu ich i po wykapaniu się . pomożcie mi , moge być w ciąży ? czy moze troszke srodka zostało zeby zatrzymac te plemniki . mam od kilku dni bolące piersi i lekkie bóle przedmenstruacyjne, ale dalej nic :( moze to byc spowodowane tym ze ostatnio mam dosc duzo stresu i do tego nie mam czasu nawet na jedzenie , wiec chodze ze tak powiem czesto głodna :D z góry dziękuje za odpowiedzi

Gość niespokojna99
kochani*

Gość niespokojna99
kochani*

Gość niespokojna99
i przepraszam za spam jestem tu 1 raz :)

Gość niespokojna99
i przepraszam za spam , jestem tu 1 raz . :) jeszcze tam gdzie jest napisane : w natepnych razach chodziło mi ze w nastepnych tygodniach .

Gość niespokojna99
andzel1992, czemu tak myślisz ? dziękuję za odpowiedz .

"ponieważ wiem ze kafeteria to naprawdę dobre forum internetowe " dobre ;) :D nie jesteś w ciąży a może jednak...chociaż nie, raczej nie ....ale z drugiej strony.... a może wybierz się do gin? Tutaj wróżek nie ma chociaż niektóre się uważają za takowe :D

w trakcie okresu masz dni niepłodne także nie ma szans na zapłodnienie...a okres prawdopodobnie spoznia ci sie z powodu stresu i braku zdrowego odzywiania..

w trakcie okresu masz dni niepłodne także nie ma szans na zapłodnienie...a okres prawdopodobnie spoznia ci sie z powodu stresu i braku zdrowego odzywiania..

Gość niespokojna99
msalice17 , wiem że wróżek tutaj nie ma , ale chcę żeby ktoś się wypowiedział , poradził , moze ktos miał tak jak ja . a Ty jak sądzisz po moim przypadku ?

Gość niespokojna99
andzel1992 w sumie tak . ale ja się jakoś martwie :(

Gość niespokojna99
tak andzel1992 , ale ja się boję , że jednak coś się stało .

Gość taka jedna z kafeterii
"udze są tu mili i zawsze pomogą" tom się uśmioła :D

jestem pewna na 100% ze nie jestes, nawet po okresie masz kilka dni niepłodnych stres w niczym nie pomoże, a czemu nie zrobisz testu?

Gość $_$:)
Ten wasz seks jest jakiś dziwny - macie z tego w ogóle przyjemność?

Gość niespokojna99
wlasnie mam robic w sobote prawdopodobnie. zeby sie pozbyc tych stresow. no pewnie. a czemu dziwny? :)

Gość niespokojna99
cos mi nie chce dodac odpowiedzi. i wysyla mi dwie

Gość Arion
Zrób test, nie stresuj się .Wiesz chyba że takie napięcie może spowodować przesunięcie okresu o kilka dni. Piszesz że nie miał wytrysku, ale zajść w ciąże można również przy odrobinie ejakulatu,który pojawia się przed wytryskiem. pozdrawiam Arion bioenergoterapeuta

Gość niespokojna99
masz racje Arion, wiem. ale czy ta wczesniejsza prezerwatywa ze srodkiem mogla jakos zadzialac aby zabic te plemniki jakby jednak zostaly w cewce. ? rowniez pozdrawiam

Gość niespokojna99
:)

Gość Arion
Ten środek tak nie działa. Podczas kolejnego wzwodu mała kropla ejakulatu może zawierać plemniki ,i najpewniejszą z prostych metod jest oddanie moczu przed kolejnym stosunkiem .

Gość Arion
Środki te nie działają w taki sposób jak Ty piszesz. Najbardziej prostym sposobem przed kolejnym stosunkiem jest siusiu , wtedy wypłukana zostanie cała cewka . Ejakulat nawet w najmniejszej ilości może zawierać wystarczającą ilość plemników zdolnych do zapłodniena. Arion.

Gość Arion
Nie powtarzam się , tylko nie mogłem dodać postu.

Gość jbhjgh
kafe dziś szwankuje ... zrób test jak dalej będziesz miała schizy idź na bete

Gość niespokojna99
a co jesli moja macica jest nisko polozona, jest bardzo twarda i otwarta, bo slyszalam ze w ciazy jest ona zamknieta ?