Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niespokojna99

nie wiem co si臋 dzieje :-(

Polecane posty

Go艣膰 niespokojna99

witajcie kochanie. chcia艂abym si臋 poradzi膰 , poniewa偶 wiem ze kafeteria to naprawd臋 dobre forum internetowe , ludze s膮 tu mili i zawsze pomog膮. problem jest taki ze od jaki艣 3 dni spoznia mi si臋 okres, ogolnie mam do艣膰 rgularny cykl 30-33 dni , jestem zaniepokojona , dos艂ownie mam jakies "schizy" ze jestem w ci膮偶y , wspolzy艂am z moim ch艂opakiem miesi膮c temu w ostatni dzien okresu kiedy mia艂am jeszcze sucho dodam ze najpierw z prezerwatyw膮 ze 艣rodkiem plemnikob贸jczym , kilka godzin pozniej zn贸w , ale ju偶 bez , kilka razy w艂o偶y艂 i nawet nie doszed艂 , dodam ze poszed艂 po 1 razie si臋 wyk膮pa膰 . w nast臋pnych razach tez dosz艂o do zbli偶enia ale takze w艂ozy艂 kilka razy i ju偶 wyszed艂 i nie by艂o przed tym zadnego wytrysku wiec tutaj o preejakulat nie mam si臋 co martwi膰 , bo plemniki na pewno zgin臋艂y, po wydaleniu ich i po wykapaniu si臋 . pomo偶cie mi , moge by膰 w ci膮偶y ? czy moze troszke srodka zosta艂o zeby zatrzymac te plemniki . mam od kilku dni bol膮ce piersi i lekkie b贸le przedmenstruacyjne, ale dalej nic :( moze to byc spowodowane tym ze ostatnio mam dosc duzo stresu i do tego nie mam czasu nawet na jedzenie , wiec chodze ze tak powiem czesto g艂odna :D z g贸ry dzi臋kuje za odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niespokojna99
kochani*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
kochani*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
i przepraszam za spam jestem tu 1 raz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
i przepraszam za spam , jestem tu 1 raz . :) jeszcze tam gdzie jest napisane : w natepnych razach chodzi艂o mi ze w nastepnych tygodniach .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
andzel1992, czemu tak my艣lisz ? dzi臋kuj臋 za odpowiedz .

Udost臋pnij ten post

"poniewa偶 wiem ze kafeteria to naprawd臋 dobre forum internetowe " dobre ;) :D nie jeste艣 w ci膮偶y a mo偶e jednak...chocia偶 nie, raczej nie ....ale z drugiej strony.... a mo偶e wybierz si臋 do gin? Tutaj wr贸偶ek nie ma chocia偶 niekt贸re si臋 uwa偶aj膮 za takowe :D

Udost臋pnij ten post

w trakcie okresu masz dni niep艂odne tak偶e nie ma szans na zap艂odnienie...a okres prawdopodobnie spoznia ci sie z powodu stresu i braku zdrowego odzywiania..

Udost臋pnij ten post

w trakcie okresu masz dni niep艂odne tak偶e nie ma szans na zap艂odnienie...a okres prawdopodobnie spoznia ci sie z powodu stresu i braku zdrowego odzywiania..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
msalice17 , wiem 偶e wr贸偶ek tutaj nie ma , ale chc臋 偶eby kto艣 si臋 wypowiedzia艂 , poradzi艂 , moze ktos mia艂 tak jak ja . a Ty jak s膮dzisz po moim przypadku ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
andzel1992 w sumie tak . ale ja si臋 jako艣 martwie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
tak andzel1992 , ale ja si臋 boj臋 , 偶e jednak co艣 si臋 sta艂o .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna z kafeterii
"udze s膮 tu mili i zawsze pomog膮" tom si臋 u艣mio艂a :D

Udost臋pnij ten post

jestem pewna na 100% ze nie jestes, nawet po okresie masz kilka dni niep艂odnych stres w niczym nie pomo偶e, a czemu nie zrobisz testu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 $_$:)
Ten wasz seks jest jaki艣 dziwny - macie z tego w og贸le przyjemno艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
wlasnie mam robic w sobote prawdopodobnie. zeby sie pozbyc tych stresow. no pewnie. a czemu dziwny? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
cos mi nie chce dodac odpowiedzi. i wysyla mi dwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arion
Zr贸b test, nie stresuj si臋 .Wiesz chyba 偶e takie napi臋cie mo偶e spowodowa膰 przesuni臋cie okresu o kilka dni. Piszesz 偶e nie mia艂 wytrysku, ale zaj艣膰 w ci膮偶e mo偶na r贸wnie偶 przy odrobinie ejakulatu,kt贸ry pojawia si臋 przed wytryskiem. pozdrawiam Arion bioenergoterapeuta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
masz racje Arion, wiem. ale czy ta wczesniejsza prezerwatywa ze srodkiem mogla jakos zadzialac aby zabic te plemniki jakby jednak zostaly w cewce. ? rowniez pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arion
Ten 艣rodek tak nie dzia艂a. Podczas kolejnego wzwodu ma艂a kropla ejakulatu mo偶e zawiera膰 plemniki ,i najpewniejsz膮 z prostych metod jest oddanie moczu przed kolejnym stosunkiem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arion
艢rodki te nie dzia艂aj膮 w taki spos贸b jak Ty piszesz. Najbardziej prostym sposobem przed kolejnym stosunkiem jest siusiu , wtedy wyp艂ukana zostanie ca艂a cewka . Ejakulat nawet w najmniejszej ilo艣ci mo偶e zawiera膰 wystarczaj膮c膮 ilo艣膰 plemnik贸w zdolnych do zap艂odniena. Arion.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arion
Nie powtarzam si臋 , tylko nie mog艂em doda膰 postu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jbhjgh
kafe dzi艣 szwankuje ... zr贸b test jak dalej b臋dziesz mia艂a schizy id藕 na bete

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespokojna99
a co jesli moja macica jest nisko polozona, jest bardzo twarda i otwarta, bo slyszalam ze w ciazy jest ona zamknieta ?

Udost臋pnij ten post