Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asffsa

4miesieczne zaklada sobie na glowe koc

Polecane posty

Gość asffsa

albo pieluche tetrową i sie tak bawi, czasem zasypia pod tym kocem przytulony.boje sie ze sie udusi.

Gość efwefe
Dzieci potrzebują tego dla poczucia bezpieczeństwa i przytulności. Moja córka też tak robiła oraz bawiła się skrajem pieluchy. Jeżeli boisz się że dziecko zrobi sobie krzywdę, kup mu przytulankę z kawałkiem materiału. Zaraz poszukam jakiegoś linku ze zdjęciem, żebyś wiedziała o co mi chodzi.

Gość adfadafdfad
moich znajomych dziecko tylko tak potrafiło zasnąć. tez sobie zaciąga kocyki na główkę, pieluszki i tak śpi. jak czasem marudzi,niewiadomo czemu to też mu dają kocyk do zakrycia i spi momentalnie. Ma 3 msc. Pewnie mu nawyk z brzucha został ;)

o piluche tetrowa sie nie martw, dzieci czasem lubia sobie cos na twarz zarzucac aby bylo ciemno Pieluszka tetrowa nie jest niepokojąca,a co do koca ,to nie wiem o jaki ci chodzi

Gość asffsa
ale nic nie daje to, w nocy tez sobie naciagnie to na glowe i spi. i tak ciagle.wrrrrr

to ty połóż mu "na uchu" tą pieluchę. porostu tak otul go by było bezpiecznie. ja nie raz słyszałam o dzieciach które muszą mieć na buzi przy buzi kocyk lub pieluszkę bo inaczej nie zasną. nic im się nie stało. co najwyżej zostanie mu to na całe życie i mając 40 lat tez będzie zakrywał głowę kołdrą

coś mi tekstów nie wstawia więc jak się powtórzę to sorki autorko sama nakryj główkę dziecku tak by było bezpiecznie. otul ucho i zawiń trochę a drugi koniec włóż pod pachę by się nie zaplątał jak się będzie kręcił. często słyszałam o dzieciach które muszą mieć przykryte ucho jak śpią, od maleńkości i żadnemu nic się nie stało. niektórzy do tej pory okrywają się tak kołdrą.

Gość adfadafdfad
no właśnie, najwyżej mu to zostanie. ja dziś krowa 30 letnia, nie zasnę bez małej poduszki na głowie ;)powaga.