pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 9, 2013 tak się pytam bo swoich postów nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 9, 2013 a nie... po prostu nie wcisnęłam ęter :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co, zniknęły ? Napisano Styczeń 9, 2013 jaka szkoda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 9, 2013 nie wydawało mi się, że nie wyświetla moich postów które teraz piszę, ale się pomyliłam jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz odpisać na maila Napisano Styczeń 9, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz odpisać na maila Napisano Styczeń 9, 2013 pod warunkiem że jesteś trzeźwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość resseta Napisano Styczeń 9, 2013 tez tak mam...dziś są jakieś problemy na forum bo posty pokazują się z opóźnieniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 9, 2013 teoretycznie jestę trzeźwa, a praktycznie to widzę, że nie :O bo jednak się nie pomyliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz odpisać na maila Napisano Styczeń 9, 2013 pomyliłaś się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 9, 2013 nie, bo komuś też nie wyświetliło posta od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggość 0 Napisano Styczeń 9, 2013 TAK ZNALAZŁAM SIĘ NA DWORCU.... NIE WIEM DOKĄD ODEJŚĆ MAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz odpisać na maila Napisano Styczeń 9, 2013 no to kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fshhgkgh Napisano Styczeń 9, 2013 Ciapata - jesteś poyebana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggość 0 Napisano Styczeń 9, 2013 MOŻE KIEDYŚ JEMU W KOŃCU POWIEM JAKI Z NIEGO CHAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite141 Napisano Styczeń 9, 2013 burger ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 9, 2013 po paru minetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość praviakell91 Napisano Styczeń 9, 2013 nie możesz założyć tematu :( tylko ja mam na to monopol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach