Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARZENA 33

SEX 10 RAZY W ROKU

Polecane posty

Gość WeRoNiKa 28-0
Pełne poparcie. Tylko niedorozwoje emocjonalne uprawiają sex!!!

Gość ani@ 22
Weronika ,może trochę przesadziłaś ale faktem jest że ja wyjdę za mąż tylko za całkowitego impotenta. Dla mnie sex nie istnieje!

Gość 9 lat w związku--seks raz na
dwa tygodnie,mąż już nie ma siły częsciej,bo ma 52 lata. a szkoda,bo ja jestem młoda. czasem mysle sobie co będzie dalej:O

Gość Taischa77
"U NAS PODOBNIE Więcej, uważamy że sex to coś najbardziej porąbanego na świecie! Zmęczy się tylko człowiek, zbrudzi ,a ffeeee........... " O trzeba było to kandydatowi na męża przed ślubem powiedzieć, nie do uwierzenia, że są takie kobiety, nie wiecie co tracicie, seks jest piękny.

Gość olkaak7
gdybys wygladala tak jak ona to o 10 razy w roku nie byloby mowy :P http://j.gs/1lR9

Wszystko zależy od sytuacji,i doboru partnerów.Seks jest bardzo ważny w życiu,ale nie najwazniejszy!

Gość sylwia 29
Też nie nadużywamy....ok 3 razy w miesiącu. 3 lata małżeństwa.

Gość ruda z kielc
Ja jestem po ślubie 14 lat, razem od 19 i kochamy się średnio 2,3 razy w tyg.

Gość przeżyłam :-)
2 razy w tygodniu ,29 i 32 lata.

Gość Doświadczony przez życie
15 lat po slubie, seks 2 razy do roku. W końcu się wk..łem i zaciągnąłem żonę do seksuologa. Teraz w ciągu 3 miesięcy był jeden stosunek i 5 jej palcówek i 2 moje. Bynajmniej nie jestem tym zachwycony. Widać należę do bezmózgowców, którym sperma rozsadza czaszkę, a żona do istot myslacych, dla których sperma jest trucizną tego świata.

Gość kaja nowa
Ja mogłabym częściej ale mężowi strcza raz na miesiąc. Nie robię z tego problemu ,bo uważam że seks nie jest najważniejszy. Poza tym jesteśmy zgraną parą i trwamy już razem 18 lat!

Gość ewrty
Sex był dobry po ślubie. Teraz ,-12 lat małżeństwa ,-już nam się nie chce. ..Nie wiem nawet czy uzbierało by się te 10 razy w roku!

Gość Bo sex to beznadzieja!!!
Tyle w tym temacie :-(

Gość zonaty32
Zona jest bardzo se xy kiedys nosila dla.mnie teraz to mpge pomarzyc. Jestem zalamany i musze sie.czesto onanizowac.kazda rozmowa konczy sie klotnia.Ile sie.tak mozna meczyc.jej libido jest rowne zeru chodz nie.bierze tabletek hormonalnych.Oboje mamy po te 32lata .Nie piszcie ze sex jest nie potrzebny bo to bzdura.Jest wazna.sfera udanego malzenstwa.

Gość SZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ja bardzo lubiłam sex z mezem kocham sie rzadko od jakis 8 miesiecy ale ja mam powod, zrazilam sie do niego nie ufam mu, oszukiwał mnie okazał sie nalogowcem wiec mysle nad rozwodem. takjakby nastapil rozpad malzenstwa, ja w oogle na nic nie mam ochoty :( czasem brakuje dotyku i bliskosc ale za bardzo mnie zranill

Gość kamia werffg
Ja niestety też niezbyt często kocham się z mężem.... Chciałabym częściej ale jego potencja jest bliska zeru.....:-(

Gość limes_limes
Do vlnvlellelelelee Naprawdę mądra z Ciebie babka. Kobiety często zapominają, że brak seksu (u wielu mężczyzn) wywołuje ból i rozdrażnienie. Nie wiem jak jest u kobiet, ale raz w tygodniu to minimum, bo przy końcu drugiego tygodnia postu zdarza mi się pobrudzić pościel. Proszenie o seks jest upokarzające. Mógłbym coś więcej powiedzieć na ten temat, ale ... skwituję to lakonicznie - w seksie trzeba się dopasować. Mnie się nie udało i to JEST straszne. :(

Gość |Arek|
kobiety się dziwią ze faceci szukają kochanek. Skoro sex jest 10 razy w roku to większości facetów t NIE wystarcza, i szukaj w innym ogródku

Gość to smutneee
10 razy w roku, smutne bardzo :( :O

Gość no smutne
ktoś tu nie dba o drugiego:(

Ja aktualnie jestem na etapie II czyli po roku co drugi dzień

ten drugi etap przezywam obecnie z "koleżanką" z żoną i z koleżanką przeżyłem 2 etapy -drugi już znacie a pierwszy to był :w pierwszym miesiącu co 15 minut z żoną przeżyłem jeszcze 3 inne etapy a mianowicie po 5latach co miesiąc po 10 co 3 miesiące i teraz przezywam z żoną kolejny etap czyli drugi z koleżanką Czy to zrozumiałe??

ONE 22 zrozumiałe i jasne jak słońce:D Teraz musisz uważać,żeby z "koleżanką" nie przejść do następnego etapu ;-)

Gość król kurwin 3
porąbane czasy, ludzie albo pier... się jak króliki, albo się palcem nie dadzą dotknąć. Żadnej równowagi co świadczy że stan psychiczny społeczeństwa jest bliski dna. A co do bólu nikt nie pisze że może być spowodowany chorobą, do seksuologa! :-P

Ujotko Obawiam się że tak bo nadchodzi kolejny etap czyli po 60-ce można mieć mnóstwo koleżanek ...no i co z tego?? :-) PS Nawet nowych koleżanek Czy to zrozumiałe?