Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinRr

Dlaczego podobam się grubszym dziewczynom?

Polecane posty

Gość MarcinRr

Jestem szczupły i mogę powiedzieć, że wysportowany. Bardzo aktywnie spędzam czas i mam wiele zainteresowań. Każda dziewczyna, która mnie zaczepia, czy w rzeczywistości, czy na jakimś portalu społecznościowym, ma prawie tyle wzrostu, co ja i ma podobną wagę. Może głupie pytanie zadam - ale czy jest jakaś zależność, że pulchniejsze wolą szczupłych, a te zgrabniejsze miśków albo przesadnie zbudowanych? Sam nigdy nie próbowałem poderwać takiej, która mi się podobała, więc nie wiem.

Gość freohg3irh
a ile masz wzrostu i wagi?

Gość bo trafiasz na takie
akurat :p

Gość MarcinRr
181 cm i 74 kg. Ale mam 23 lata i jeszcze to się zmienić może. Widocznie trafiam na takie. Może błąd, że nigdy nie próbowałem zaczepić takiej w moim guście.

Gość MarcinRr
Może przesadziłem, że mają podobny wzrost i wagę te dziewczyny. Ale na pewno zbliżone wartości to są.

Gość freohg3irh
no to wielkie baby jak sa podobnej wagi i wzrostu ale nie badz dla nich niedobry kazdy zasluguje na milosc :)

Gość MarcinRr
Nie jestem niedobry dla nikogo. Miałem na myśli wagę +-65 kg i wzrost do 175 cm. Głównie takie dziewczyny się we mnie wpatrują, a te szczuplejsze nie za często. Pewnie same się nie zalecają, tylko wymagają tego od Panów. :)

Gość MarcinRr
Miałem na myśli takie +-65 kg i 175 cm. Głównie takie wpatrują się we mnie, a szczuplejsze nie za często. Może są bardziej dowartościowane i oczekuję, że to Panowie będą inicjatywę wykazywać większą...

Gość dokładnie tak
chyba tak :) wiedzą, że są ładne i to ty masz się starać

Gość nie ważne jaka
byle byś znalazł dobrą która potrafi zadbać o dom męża i dzieci

Gość o prosze
witaj w klubie. pewnie dziewczyny wola troche masywniejszych

Gość MarcinRr
Nie ważne jaka. To prawda. Ale nie ukrywajmy, że z wygląd nie ma znaczenia. W końcu wybieramy kogoś na całe życie. :) Poza tym lubię piękno i sport, więc to dobry argument, żeby być z podobną do siebie dziewczyną.

Gość f3wg
ja mam 165 60 bylabym gruba baba dla ciebie?:o

Gość MarcinRr
Nie. :) Mi się zdarzają powyżej 60 kg i również wyższe niż te 170 cm często. Nie potępiam takich dziewczyn ani nie krytykuję, ale bardzo podobają mi się szczupłe, drobne dziewczyny. Może za bardzo mi na takiej zależy i takich nie spotykam. ;)

Gość mniej wyjebane
a bedzie ci dane. nie szukaj szczuplej :D

Gość jarek12m
zwroc uwage, ze ladne chodza z grubasami. cos w tym moze jest ?

Gość garwolinda
A ja mam 168 cm wzrostu i ważę 58 kg, ciekawe, czy zdaniem autora jestem gruba... XD

Gość MarcinRr
Myślę, że o charakter chodzi i nie można tak szufladkować tego. Bardziej się skłaniam ku temu, że trzeba po prostu samemu się starać o atrakcyjną dziewczynę, a nie czekać na jakiś cud, czy zauroczenie z obu stron.

Gość MarcinRr
Nie jesteś. :) I te powyżej 65 kg też nie. Po prostu podobają mi się dziewczyny, które lubią aktywnie czas spędzać i to widać po nich. Każdy ma swój gust i na pewno nie ma dziewczyny bez względu na wagę, która by nikomu się nie podobała.

Gość garwolinda
Powiem Ci Marcinie tak... jesteś dziwny.... każdy ma swój gust, a na mój gust Ty jesteś zapatrzony w siebie i masz kompleksy. A jeśli lubisz dziewczyny o chłopięcej budowie...sprawdź czy nie jesteś miłośnikiem dzici bądź gejem...to jest zawsze podejrzane...

Gość A.H.A.
Według ciebie ile powinna mieć wzrostu i wagi ta drobna i szczupła? ;) ja mam np. 160 cm i 48 kg...

Gość ewaCoCiagleSpadaZDrzewa
Marcinie , więc pogódź sie z tym, ze nie jesteś na tyle atrakcyjny, zeby tym szczupłym dziewczynom sie podobać...życie jest brutalne...

A.H.A za gruba jesteś !!!

Gość u mnie taka historia
fajnie, że znalazłem ten temat. u mnie jest tak - podobała mi się długo w szkole pewna dziewczyna, ale nie była raczej mną zainteresowana. teraz po kilku latach sporo przytyła i sytuacja się odwróciła. nawet powiem, że szaleje za mną. naprawde to ma jakiś związek/zaleznosc?

jesteśmy w przedszkolu widzę...

Gość MarcinRr
A.H.A., masz dobrą wagę i wzrost. Ale dlaczego tak pytacie mnie o zdanie? garwolinda, widocznie masz rację.

Gość Weronika Rosatti
Ile ty masz lat ? bo po pytranieu wydaje mi sie, ze 14...

Gość A.H.A.
Ale nie jestem taka szczupła, przynajmniej tak mi się wydaje, bo uprawiam dużo sportów więc mam tkankę mięśniową trochę :D

Gość MarcinRr
Teraz sobie uświadamiam, że chyba dziecinny problem mam. Koledze nie wiem, co doradzić. Zwracaj uwagę na charakter i nie skupiaj się na wyglądzie.