Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M@rs

Sens podrywu kącik wyrywu

Polecane posty

Ciężkie życie faceta, starasz się bracie, golisz codziennie myjesz kilka razy dziennie, kreujesz rozmowy o miłości, wierności, czasem nawet o wspólnej przyszłości. :classic_cool: Kupujesz jej codziennie inne kwiaty, wykazujesz się gestem, zapraszasz do renomowanych lokali, fundujesz wakacje na luksusie. ;) Szlifujesz bajerkę, wzbogacasz swoją wiedzę, pomnażasz na kontach kasę, jesteś czuły, wrażliwy, romantyczny, zaradny, męski, charyzmatyczny :P Wszystko w jednym celu...Zobaczyć jej majtki opadające z wrażenia, na samo echo Twojego imienia. :D Taka jest prawda, a potem jazda oglądając dno swojego portfela :D [cześć]

No pojechałeś facet:D A dlaczego nie mozesz ja zainteresować inaczej??Jak się nie nadaje to już masz odpowiedz.

Ona się dobrze czuje blisko rozporka ;) Stamtąd ma już blisko do kieszeni :D Może czas zmienić na lepsze modele? :D

Od kilku lat robię za fajtłapę :P Jeszcze przytulę się do jędrnego cycusia ;) :D

O tak jest białogłowa, tyle co mi poszło szuruburu :D Najgorzej jak mi kafełłe zaiwani :D

M@rs Jestem poruszona Twoimi staraniami... A może Ona docenia i inwestuje w siebie tj. w swoją urodę, tj. w wasz związek t.j. w jędrne piersi :D