Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daagaaaa

dlaczego on tak robi?!

Polecane posty

Gość daagaaaa

Mój facet ciagle okłamuje mnie w jakiś duperelach, np. siedzimy wczoraj ktoś do niego dzwoni, skonczył gadac pytam sie kto dzownił, on mowi "Paweł", a ja dobrze słyszłam damski glos, mówie mu, że świetny jest w tym kłamaniu (to juz nie pierwszy raz) on sie pyta o co mi chodzi, rzuca pilotem i denerwuje się. Tylko ja się pytam na co? na mnie, czy na to, że przyłapalam go na kłamstwie. Albo mówi mi, że idzie z kumplem na piwo, dzwonie do niego po coś tam, a słysze, że obok drze się jakaś dziewczyna. Zmienia sobie np. kontkaty w telefonie, że jak jest jego koleżanka to podpisuje ją męskim imieniem. Już mnie to zaczyna strasznie irytować. Ja mu nigdy nie zabraniałam niczego, to on zawsze bardzo mnie ograniczał, teraz się troche zmienił. Czy to, że on tak oszukuje może być związane z tym, że mi kiedys na dużo rzeczy nie pozwalał i teraz to, że się spotyka np. z kolezanka kamufluje żebym nie miała pretensji, czy raczej ma coś na sumieniu i dlatego tak kręci. Nie wiem juz jak o nim z tym gadać, bo on jak pojawia się problem i zaczynam rozmawiać denerwuje sie i wychodzi.

Gość zwiazałas sie z frajerem
kurwiarzem ,wszedzie dookola kolezaneczki pomysl do czego mu one ?

Gość emeryk44
Zakończ tę znajomość - jest bez pozytywnych perspektyw.

Gość daagaaaa
Nie chce pochopnie podejmować takiej decyzji, jestesmy już ze sobą 5 lat, od pół roku zaczęły sie takie głupie sytuacje, ale chyba jestem naiwna, że coś się zmieni. ;/

Gość emeryk44
To porozmawiaj z nim i powiedz, że obecna sytuacja jest dla Ciebie dyskomfortem. Chociaż szczerze mówiąc, szanse na poprawę są niewielkie.

Gość aserty
Rozmowa nic nie da. Ten typ tak ma. Kopa w du...ę.

Nie chce pochopnie podejmować takiej decyzji, jestesmy już ze sobą 5 lat, widocznie jemu sie juz znudzilas gdyby byl wporządku to by nie klamal:)

Gość nevergonnabethesame
uciekaaaaaj dziewczyno czym prędzej, jak klamie Cie w takich drobnych sprwach to co tu mowic o powazniejszych i o jakimkolwiek zaufaniu!

Gość migottkaa
wszystkie niby taki madre i radza, zeby kopnac w dupe, a niech same na siebie popatrza w jakich zwiazkach siedza