Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZEKOWANILIA

Ból jajnika, ciężkie podbrzusze jak na okres...

Polecane posty

Gość CZEKOWANILIA

Witam, mam mały problem, a raczej nie problem, a uciążliwe i przeszkadzające uczucie. Od kilku dni boli mnie jajnik nie jakoś intensywnie, ale po prostu czuję, że tam jest i od czasu do czasu daje znać o sobie, ogólnie w całym podbrzuszu istny karnawał. Gdy się poruszam, na każdym kroku mam wrażenie, że dostanę okresu, ale to nie jest możliwe. Czuję się ociężała i sparaliżowana od podbrzusza w dół... Gdy przeglądałam internet i szukałam wyjaśnienia napotkałam się na kilka opcji, że może być to ciąża... Co prawda uprawiam regularnie stosunek z moim chłopakiem od 3 lat bez żadnego zabezpieczenia, ale do tej pory nic się nie wydarzyło. Testu nie zrobię, bo jeszcze na to za wcześnie, ponieważ okres mam ostatniego dnia miesiąca. Dodam, że kochałam się z chłopakiem dzień przed @, podczas @ i dzień po, za każdym razem był to stosunek pełny.

Gość CZEKOWANILIA
Może któraś z was Drogie Panie doświadczyła czegoś podobnego? :) Z góry dziękuję za odpisanie na post. Pozdrawiam!

Gość zxzx
umów się do ginekologa.

Gość widzą to samo co widzieli
być może masz jakiś stan zapalny w drogach rodnych bądź dalej. Kto przy zdrowych zmysłach seksi się bez żadnego zabezpieczenia podczas okresu, kiedy szyjka otwarta i droga dla bakterii otwarta na oścież???

Gość CZEKOWANILIA
Wiem, wiem źle zrobiłam. byłam u lekarza rodzinnego i powiedział, żebym poczekała do okresu... Umówiłam się już do ginekologa na piątek. od 3 lat nic takiego mi sie nie wydarzyło...