Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda 2013

Suknia ślubna z drutami

Polecane posty

Gość panna młoda 2013

Witam Mam problem z suknią ślubną, chciałabym w całości z drutami, ale krawcowa mi odradza, mówi że druty się powyginają w trakcie wesela, dodam że noszę rozmiar 40/42. Czy u Was powyginały się druty?? A tutaj dodaje lina jaką mniej więcej chcę suknię: http://www.slubnesuknie.com.pl/amethyst.html#67

Ych, tak szczerze, to chyba już się nie robi sukien z drutami... Gdzie chcesz te druty? I po co? Dobrze uszyta sukienka naprawdę dobrze trzyma fason, a jednak druty to i waga większa i mniejsza sprężystość sukienki.

Gość Agażona
Miałam pawie identyczną ale bez drutów, leżała pięknie, była leciutka i wygodna, bawiłam się w niej do samego rana!

Gość zupelnie serio
panna mloda 2013 gdzies ty znalazla ten salon. prawie wszystkie suknie mnie zachwycaja, co mi sie nie zdarzylo jeszcze a ogladam od 2 miesiecy bo dla siebie szukam na pazdiernik! tez nosze rozmiar 42, mam nadzieje do pazdziernika zejsc do 40. dzieki, zajrze do nich do salonu. sa przepiekne.

Gość Henryk 24
Nie przypuszczaliśmy, że tak będziemy stresować się przed ślubem. Ogromnie stresowała nas cała otoczka wesela- kupno sukni, wybór zespołu itp. W takim zamieszkaniu nie było czasu zaplanować dekoracji. Ustaliliśmy, że niektóre zadania przekażemy fachowcom , i nie żałujemy. Wszystko wyglądało pięknie, dbałość o szczegóły Wszystkim Parom Młodym polecamy http://www.dekoracje-slubne-torun.pl/dekoracje-slubne-uslugi-slubne/.