Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Trikitiki

Depilacja Bia艂a Podlaska

Polecane posty

Go艣膰 Trikitiki

Poszukuj臋 dobrego salonu kosmetycznego w kt贸rym wykonuje si臋 zabiegi usuwania ow艂osienia laserem.Prosz臋 o opinie i namiary.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Patrycja4412
Spr贸buj mo偶e w salonie na ulicy Sadowej (dok艂adny adres znajdziesz na www.magicznadepilacja.pl , podobnie jak zreszt膮 dok艂adn膮 ich ofert臋). Mo偶e si臋 wyda膰 to smieszne ale do salonu trafi艂am na zasadzie, znajoma, znajome itd poprzez nieocenione 藕r贸d艂o wiedzy i ploteczek jakim jest Facebook :-), Kosmetyczki w Bia艂ej potrzebowa艂am, ze wzgl臋du na 艣lub przyjaci贸艂ki. Ta te偶 ni e mog艂a mi za du偶o pom贸c, bo do Bia艂ej Podlaskiej dopiero co si臋 wprowadzi艂a z narzeczonym. Uda艂o im sie za logiczne pieni膮dze tam kupi膰 dom do remontu. On mia艂 jakiego艣 znajomego, kt贸ry im go remontowa艂, oni w tym czasie mieszkali na "starych 艣mieciach" przygotowuj膮c wszystko do przeprowadzki, zamykaj膮c stare sprawy i za艂atwiaj膮c 艣lub na nowym miejscu. Ale wracaj膮c do samego salonu, by艂am bardzo pozytywnie zdziwiona profesjonalnym podej艣ciem do klienta i samym wykonaniem us艂ug, a wiadome by艂o, 偶e jestem klientk膮 "obc膮" i moja wizyta jest jednorazowa. A tu tak jak wspomnia艂am pe艂en profesjonalizm, a偶 mi艂o nawet dzisiaj wspomnie膰. Nie mniej na pocz膮tek polecam zaznajomi膰 si臋 z ofert膮 ze strony, czy ci b臋dzie pasowa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 polecam Magiczn膮 Depilacj臋. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo fajny i profesjonalny salon.

Udost臋pnij ten post