Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelina

tylko nie ciąża!

Polecane posty

Gość amelina

Na początku chcę zaznaczyć, że chamstwo oraz prostactwo to nie tu. Każde zdanie i wypowiedź jest tolerowane jeżeli nie 'wjeżdża' a drugiego człowieka oraz nie ubliża. Więc jeżeli chcecie mnie wyzywać od gówniar czy jakiś gumbusiar to przepraszam, ale zmień forum :) ja chcę poznać tylko kilka waszych opini. No ale do sedna.. Ponad miesiąc temu uprawiałam z chłopakiem petting, byłam w bieliźnie a on ocierał się o moje narządy rozrodcze, więc istnieje możliwość, że te majtki mogły się trochę przesunąć.. wg niego, wytrysku nie było,uważa, że to kontroluje i wie kiedy 'to' ma a kiedy nie. Uspokaja mnie, twierdząć, że nie ma takiej możliwości. Pieszczoty były bardzo intensywne i do niczego innego nie doszło jak tylko do tego, ze on dotykał swoim penisem moją pochwę. Oraz położył się na na mnie a ja na nim. Czułam wilgotność, ale na swoich majtach z wiadomych powodów, to był ślux.Uprawiamy petting od jakiś 3 miesięcy i miałam regularnie okres aż do ostatniego razu.. okres powinnam dostać ok 24-26grudzień a tak się nie stało. Przyznam, że byłam lekko przeziebiona.kilka dni temu dawkowałam sobie gorące kąpiele, wino czy termofor aby ten okres jakoś wymusić. Udało się, przyszedł ale bardzo skąpy i jedynie na 3 dni ( przy czym w 3 dniu było same plamienie) a zazwyczaj moja miesiączka trwa średnio 4-5dni i są obfite, ale nie jakoś mega bolesne. Ta była zupełnie inna. Przewertowałam wiele forum, narosła we mnie taka panika, że mam podejrzenia, że jestem w ciąży ( bo niby można mieć okres w ciąży..?!) widzę u siebie narastające objawy, młdości czy nudności oraz potrafię nawet dopatrzyć się brązowej kreski na brzuchu. Wpadam w paranoję, a możliwośc wykonania testu będe mieć dopiero za tydzień. Wg was, istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że mogło dojść do zaplodnienia?

Gość czarno wlos
Spokojnie, to napewno nie ciąża:)

Watpie ze to ciaza! to stres im bardziej czekasz tym wiecej objawow zobaczysz, nie kazdy okres jest taki sam, sprobuj zrobic test jak sie martwisz

Gość czarno wlos
Spokojnie, to napewno nie ciąża:)

Gość amelina
Oby.. chociaż mam taki stres. Takie niby 'niewinne' igraszki a tyle stresu można się nabawić. Dopóki nie zrobie tego testu czuję, że się nie uspokoję. Chłopak ciagle powtarza, zę to byłby jakiś cud jakbym była w ciąży ale ja analizuję wszystko i co jeżeli on nie był świadomy czy miał prelakujat