Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Co od razu skreśla u was potencjalnego partnera?

Polecane posty

Załóżmy, że spotykacie taką osobę po raz pierwszy lub przeglądacie profil randkowy i co was od razu odrzuca? Mnie odrzuca jak dziewczyna: - słucha pop, disco - nosi wulgarne rzeczy i maluje się wulgarnie - interesuje się kosmetykami, modą - jest gruba - nie potrafi się ładnie ubrać - jest smutasem - jest karierowiczką

Gość suffletka
pozwolisz, że zachowam dla siebie? :P, :P, :P

Gość Troppa
Pisanie takiej ilości dyrdymałów na kobiecym forum jak to robisz TY :classic_cool:

Gość śliczna wysoka blondi
pisanie na kafeterii - facet piszący na damskim forum to DNO

Gość fittren
Mnie z góry odrzuca od kobiet o przerosniętym ego, które piszą o sobie "śliczna wysoka blondi". Pachnie blacharą i tipsiarą na kilometr. :D

Gość Troppa
@ fittren Ale jak przyjdzie co do czego, to na zwykłą dziewczynę nie patrzycie, mając obok taki odpicowany plastik. Mnie ostatnio facet powiedział, że nie jestem zadbana, bo nie chodzę do kosmetyczki, manicurzystki, fryzjera, siłownię i solarium :D

@Troppa Bo jest coś takiego jak złoty środek. Kobieta powinna o siebie dbać ale nie robić z tego jedynej filozofii życia. Nie można wpadać z jednej skrajności w drugą. Zarówno blachara, która cały dzień się maluje i lata po sklepach jak i szara myszka z pryszczami i w wyciągniętym swetrze są odrzucające.

Gość Troppa
Właśnie staram się wypośrodkować: jestem zadbana, maluję się dyskretnie (makijaż, manicure), czeszę i ubieram stosowanie do sytuacji (na co dzień raczej styl sportowy: dżinsy, koszule, bluzy, koński ogon, natomiast od święta kobieco szpilki i sukienki oraz eleganckie koki lub rozpuszczone włosy).

Gość OBOP po brazylijsku
Czuły_Krzysiu dla niektórych nie zakłada sie nic innego jak rozciągniete swetry, w końcu nie z każdym fiutem kobieta chce się bzykać

Gość Aga z 3miasta
niski wzrost

Gość gdzie on jest?
zęby!

bo niby kobieta to ma chodzic w worku, nie malowac sie , znac 5 jezykow w tym francuski dogłebnie, umiec naprawic auto i byc elektrykiem, a najlepiej jakby jeszcze miala siurka .....