Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KATALOG2013

TYPOWY POLAK

Polecane posty

Go艣膰 KATALOG2013

Typowy polak to ... obraz Ferdka z "Kiepskich" ! Wiecznie pijany , bezrobotny , oty艂y lump , traktuj膮cy kobiety przedmiotowo , sp臋dzaj膮cy 偶ycie przed telewizorem/komputerem/ps3 !!!! Ogl膮daj膮c Kiepskich i patrz膮c na Ferdka 99% z nich my艣li ,偶e ich to nie dotyczy !!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 OBOP po brazylijsku
sk膮d... typowy polak chla z kim popadnie i bzyka co mu do wyra wskoczy

Udost臋pnij ten post

takich jak ferdek jest troch臋, ale we wszystkich krajach, nie tylko w polsce. Ale to margines, na szcz臋艣cie. Wi臋kszo艣膰 pracuje albo przynajmniej stara si臋 o prac臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KATALOG2013
i na staraniach cz臋sto ko艅czycie , a w innych krajach to przynajmniej socjal jest i na gnoja dziewczyny liczy膰 nie musz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga z 3miasta
Ta jego fryzura jest najlepsza wielu polskich facet贸w ma taki kolor w艂os贸w :) I te jego w膮siska :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga z 3miasta
Nawet kolor jego w艂os贸w te偶 dotyczy wielu polskich facet贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga z 3miasta
I jeszcze blada twarz :) Wypisz wymaluj kiepski :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DOKLADNIEeeeee
ZNAK ROZPOZNAWCZY: w膮sy brak z臋ba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 89Sylwester
a halinka typowa polka,spasiona locha z t艂ustymi kud艂ami ,nie wspominaj膮c o mordzie wiecznie niezadowolonej i paskudnej jak u wiekszo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 code _ 25 77
najwa偶niejsze by lubi膰 rimming

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idzi idzia
Wypisz wymaluj Master :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PIFKO I NIC WI臉CEJ
zapomnia艂a艣 doda膰 ,偶e si臋 nie k膮pi膮 i 艣mierdz膮 chmielem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eudiania
mozna jeszcze doda膰,偶e notoryczny bywalec babskich for贸w:-D czyli tzw.m臋ska cipa:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w膮s2xxx
jakie myd艂o:) zagalopowa艂a si臋 kole偶anka! Myd艂o to wr贸g! Gryzie! Popuszczamy w膮sa, co by nie by艂o wida膰 ubytk贸w w g臋bie, jeste艣my m膮drzejsi od ka偶dego profesowa, na ka偶dy problem my znamy rozwi膮zanie i recept臋. Wszyscy dooko艂a to debile i p贸艂g艂贸wki. na ulicy ogl膮damy si臋 za m艂odymi i atrakcyjnymi dziewczynami nie patrz臋c na to 偶e to nawet przed 膰wier膰wieczem nie dla nas partia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jaki ma kolor w艂os贸w ferd?
Ja mam 17lat, du偶o czasu przed kompem/xbox to nie moja wina nie jestem zbyt urodziwy ani bogaty wi臋c gdzie mam wyj艣膰 wg szanownych pan polek? Ps. Wy to mo偶e nie siedzcie na kompie bezmy艣lnie na fb? Ps2. Nie moja wina 偶e mieszkam w polsce i b臋d臋 siedzia艂 na bez robociu, no bo faceta pracuj膮cego na budowie chyba by艣cie nie chcia艂y? Ps3. Alkoholu nie pije, nie b臋d臋 pi艂 bo nie przepadam ps4. We藕cie sobie za facet贸w najlepiej niemc贸w, ci to maj膮 kasy ;)

Udost臋pnij ten post

A w艂osy mam ciemny bardzo br膮z, taki te偶 ma chyba wi臋kszo艣膰 polak贸w, albo czarny. To samo polki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w膮s2xxx
a stare babiszony te偶 s膮 czasami straszliwe. Niemyte, g艂upie, przepychaj膮ce si臋 艂okciami, tratuj膮ce wszystko na swej drodze. Chamskie, naburmuszone i my艣l膮, ze trzeba si臋 im k艂ania膰 w pas. Sorry-w Polsce jest sporo takich kwiatk贸w, p艂ci obojga. Daleko im do beztroskich, kulturalnych zagranicznych staruszk贸w, kt贸rzy cz臋sto 偶artuj膮, nikogo nie oceniaj膮 z pozor贸w

Udost臋pnij ten post

Sylwester a ja mam inne spostrze偶enia polki s膮 艂adne, widzia艂em te偶 par臋 niemek uwierz mi aparycja to nie kwestia narodowo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w膮s2xxx
i nie najgorsze powyje偶d偶a艂y tylko te najgorsze wida膰. Rzucaj膮 si臋 woczy i s膮 strasznie roszczeniowe, ha艂a艣liwe g艂upie baby z艂e. ja raz jecha艂am z Polakami autobusem i m贸wi膮- o popatrz sa jednak 艂adne szkotki hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 89Sylwester
polki to wyr贸b czekoladopodobny,a nie czekoladowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faceciwczerni
Zaczne od swojej opinii: - brak higieny osobistej na pierwszym miejscu - sknerstwo - besserwisserstwo (czyli wymadrzanie sie na kazdym kroku: a ja to juz roooobilem, a ja tu byyyyylem, ja to wieeeeeem) czyli wielep (taki co wie lepiej) - brak szacunku do siebie a zarazem do innych - tchorzostwo - sluzalczosc i lizusostwo w stosunku do "silniejszych" - obluda i dwulicowosc - plotkarstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie faceci s膮 koooollll

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cz艂onek_Forum
1.Wygl膮d. Najcz臋艣ciej 艂ysa g艂owa lub kr贸tko obci臋te w艂osy (angole m贸wi膮 偶e to nasza fryzura narodowa) blada twarz,jasne w艂osy,jasne oczy najcz臋艣ciej s艂owia艅skie czyli niebieskie lub szare. 2.Ubi贸r. Najbardziej popularne to bluzy i kurtki marki Lonsdale i Everlast lub z emblematami ulubionych klub贸w pi艂karskich. 3.Szeroki ch贸d i trzymanie r膮k jakby si臋 nios艂o arbuzy pod pachami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DMGMGMGMGMGMGMW
Panie, drogie polki, sk膮d ta frustracja po co te najazdy na polak贸w, bierzcie niemc贸w, a mo偶e 偶aden nie chce, czy偶by uroda nie pozwala艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DMGMGMGMGMGMGMW
Cz艂onek jedno pytanie - po co kopiujesz post(na dodatek nie sw贸j) z innego tematu napisz co艣 od siebie chyba nie jeste艣 tak ograniczony?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DMGMGMGMGMGMGMW
A mo偶e po prostu nie sta膰 ci臋 na takiego everlasta, wiesz to nie s膮 tanie rzeczy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a teraz autorze
opisz typowego kafeteriusza (nie wy艂膮czaj膮c siebie samego)

Udost臋pnij ten post