Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATALOG2013

TYPOWY POLAK

Polecane posty

Gość KATALOG2013

Typowy polak to ... obraz Ferdka z "Kiepskich" ! Wiecznie pijany , bezrobotny , otyły lump , traktujący kobiety przedmiotowo , spędzający życie przed telewizorem/komputerem/ps3 !!!! Oglądając Kiepskich i patrząc na Ferdka 99% z nich myśli ,że ich to nie dotyczy !!!!!

Gość OBOP po brazylijsku
skąd... typowy polak chla z kim popadnie i bzyka co mu do wyra wskoczy

takich jak ferdek jest trochę, ale we wszystkich krajach, nie tylko w polsce. Ale to margines, na szczęście. Większość pracuje albo przynajmniej stara się o pracę.

Gość KATALOG2013
i na staraniach często kończycie , a w innych krajach to przynajmniej socjal jest i na gnoja dziewczyny liczyć nie muszą

Gość Aga z 3miasta
Ta jego fryzura jest najlepsza wielu polskich facetów ma taki kolor włosów :) I te jego wąsiska :o

Gość Aga z 3miasta
Nawet kolor jego włosów też dotyczy wielu polskich facetów :)

Gość Aga z 3miasta
I jeszcze blada twarz :) Wypisz wymaluj kiepski :)

Gość DOKLADNIEeeeee
ZNAK ROZPOZNAWCZY: wąsy brak zęba

Gość 89Sylwester
a halinka typowa polka,spasiona locha z tłustymi kudłami ,nie wspominając o mordzie wiecznie niezadowolonej i paskudnej jak u wiekszości

Gość code _ 25 77
najważniejsze by lubić rimming

Gość idzi idzia
Wypisz wymaluj Master :)

Gość PIFKO I NIC WIĘCEJ
zapomniałaś dodać ,że się nie kąpią i śmierdzą chmielem

Gość eudiania
mozna jeszcze dodać,że notoryczny bywalec babskich forów:-D czyli tzw.męska cipa:-D

Gość wąs2xxx
jakie mydło:) zagalopowała się koleżanka! Mydło to wróg! Gryzie! Popuszczamy wąsa, co by nie było widać ubytków w gębie, jesteśmy mądrzejsi od każdego profesowa, na każdy problem my znamy rozwiązanie i receptę. Wszyscy dookoła to debile i półgłówki. na ulicy oglądamy się za młodymi i atrakcyjnymi dziewczynami nie patrzęc na to że to nawet przed ćwierćwieczem nie dla nas partia.

Gość a jaki ma kolor włosów ferd?
Ja mam 17lat, dużo czasu przed kompem/xbox to nie moja wina nie jestem zbyt urodziwy ani bogaty więc gdzie mam wyjść wg szanownych pan polek? Ps. Wy to może nie siedzcie na kompie bezmyślnie na fb? Ps2. Nie moja wina że mieszkam w polsce i będę siedział na bez robociu, no bo faceta pracującego na budowie chyba byście nie chciały? Ps3. Alkoholu nie pije, nie będę pił bo nie przepadam ps4. Weźcie sobie za facetów najlepiej niemców, ci to mają kasy ;)

A włosy mam ciemny bardzo brąz, taki też ma chyba większość polaków, albo czarny. To samo polki.

Gość wąs2xxx
a stare babiszony też są czasami straszliwe. Niemyte, głupie, przepychające się łokciami, tratujące wszystko na swej drodze. Chamskie, naburmuszone i myślą, ze trzeba się im kłaniać w pas. Sorry-w Polsce jest sporo takich kwiatków, płci obojga. Daleko im do beztroskich, kulturalnych zagranicznych staruszków, którzy często żartują, nikogo nie oceniają z pozorów

Sylwester a ja mam inne spostrzeżenia polki są ładne, widziałem też parę niemek uwierz mi aparycja to nie kwestia narodowości

Gość wąs2xxx
i nie najgorsze powyjeżdżały tylko te najgorsze widać. Rzucają się woczy i są strasznie roszczeniowe, hałaśliwe głupie baby złe. ja raz jechałam z Polakami autobusem i mówią- o popatrz sa jednak ładne szkotki hahahaha

Gość 89Sylwester
polki to wyrób czekoladopodobny,a nie czekoladowy

Gość faceciwczerni
Zaczne od swojej opinii: - brak higieny osobistej na pierwszym miejscu - sknerstwo - besserwisserstwo (czyli wymadrzanie sie na kazdym kroku: a ja to juz roooobilem, a ja tu byyyyylem, ja to wieeeeeem) czyli wielep (taki co wie lepiej) - brak szacunku do siebie a zarazem do innych - tchorzostwo - sluzalczosc i lizusostwo w stosunku do "silniejszych" - obluda i dwulicowosc - plotkarstwo

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie faceci są koooollll

Gość Członek_Forum
1.Wygląd. Najczęściej łysa głowa lub krótko obcięte włosy (angole mówią że to nasza fryzura narodowa) blada twarz,jasne włosy,jasne oczy najczęściej słowiańskie czyli niebieskie lub szare. 2.Ubiór. Najbardziej popularne to bluzy i kurtki marki Lonsdale i Everlast lub z emblematami ulubionych klubów piłkarskich. 3.Szeroki chód i trzymanie rąk jakby się niosło arbuzy pod pachami.

Gość DMGMGMGMGMGMGMW
Panie, drogie polki, skąd ta frustracja po co te najazdy na polaków, bierzcie niemców, a może żaden nie chce, czyżby uroda nie pozwalała?

Gość DMGMGMGMGMGMGMW
Członek jedno pytanie - po co kopiujesz post(na dodatek nie swój) z innego tematu napisz coś od siebie chyba nie jesteś tak ograniczony?

Gość DMGMGMGMGMGMGMW
A może po prostu nie stać cię na takiego everlasta, wiesz to nie są tanie rzeczy :D

Gość a teraz autorze
opisz typowego kafeteriusza (nie wyłączając siebie samego)