Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łobuziara :D

toksyczna kolezanka

Polecane posty

hej :) chcialabym wiedziec co sadzicie na ten temat..wczoraj przyjechała do mnie przyjaciółka i idziemy na spacer..wracamy a tu taka X wyskoczyła...trzasneła drzwiami i krzyczy do nas i sie drze na przyjaciolke a potem na mnie...ubzdurala sobie ze ja odebralam jej kolezanke a raz zachowywala sie tak jakby chciala pogodzic sie ze mna..powiem wam krotko ze kiedys bylysmy kolezankami ale ja jej nigdy nie traktowalam jako przyjaciolki..X mnie tak tratkowała..zerwalam z nia kontakty bo przychodzila i napie*dalała na moich znajomych,obgadywała mnie za plecami i ja byłam tylko dla niej pocieszeniem..moja przyjaciółka tez zerwala nia kontakty i to juz dawno a ta X ubzdurała sobie ze myslala ze jest je przyjaciolka..wczoraj nazwała mnie fałszywa a ona odwrocila ta wersje kota ogonem..troche sie podarlysmy i poszlysmy i wracamy i odprowadzam przyjaciółke a tu X szła z nami..a my od niej uciekłysmy jak najdalej..co sadzicie o takiej X..ja uwazam ze jest wariatka..ubzdurała sobie ze my obgadujemy ja.do mnie pisze esy takie jakby ona powiedziala ze to ja jestem temu wszystkiemu winna... i tez jeszcze pisała..jeszcze powiem ze miała lzy w oczach i czerwone oczy miała i jeszcze daje d*py..to po co nam potrzebna taka kolezanka? a co wy sadzicie o takiej???