Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuba1825

mala rada?

Polecane posty

Czesc! Od okolo 2 miesiecu regularnie kocham sie ze swoja dziewczyna. Jestem jej pierwszym facetem, sam mam nie wiele wieksze doswiadczenie. Chcialbym prosic o rade. Faceci dobrze wiedza jakie to frustrujace gdy robisz co mozesz zeby dac kobiecie rozkosz, ale nic z tego... Zdarzylo sie juz raz czy 2 ze doszla kilka razy w trakcie seksu. Problem w tym, ze nie mam pojecia co moge robic zle, ze ciagle nie wychodzi. Probowalem juz roznych rzeczy - delikatnie, na ostro, minetka czy pieszczenie lechtaczki - tutaj najlepsze rezultaty, az czulem jak cala drzy, ale nic poza tym... Nie mam zbytnio doswiadczenia wiec chialem prosic o jakies rady dotyczace czy to gry wstepnej, czy samego seksu. Moze jakies pozycje specyficzne?

Gość czarnaxxx
ja osobiście lubię od tyłu:) albo na ostro na stojąco i koniecznie przy zapalonym świetle gdy wszystko jest widać

Hmm z nia raczej to odpada ;> uwielbia sie calowac podczas seksu, a mam czasem wrazenie ze ostro czy nie - nie robi wiekszej roznicy. moze jest cos jeszcze czym moglbym jej dogodzic?

U mnie to raczej nie podziala, ona uwielbia sie calowac w trakcie, poza tym szybko czy wolno nie widze zeby jej to jakas ogromna roznice robilo