Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia1988

Prosze pomocy bo nie wiem co robic:((

Polecane posty

Gość Karolcia1988

Witam mam pewnie problem i cos mi sie zdaje ze beda z tego wieksze klopoty:((((mam chlopaka od ponad 2 miesiecy i chodzi o to ze co chwile wola ode mnie zebym mu tel doadowala bo on pracuje za granica i ma pl karte i nie mam u kto doladowac!!!na poczatku mowil ze odda ale nigdy mi nie oddal a teraz jest to normalne juz ze mu wysylam co chwile doladowania...malo tego ostatnio spytal mnie czy moglabym jak najszybciej odlozyc kilka tys i mu porzyczyc bo chce auto kupic a nie jest w stanie sam tyle odlozyc przypominam jestesmy razem tylko ponad 2 miesiace i tyle tez go tylko znam!!!Nie znam jego rodzicow nie wiem gdzie dokladnie mieszka boje sie ze chce mnie tylko wykorzystac i zwiac:( Ciagle mi powtarza ze mnie kocha i wgl jestem najwarzniejsza ale jednak mam dziwne przeczucie:( Wydaje sie spokojnym i uczciwym chlopakiem jest troskliwy i kochany mowi o wspolnym zyciu i wgl ale cos mi tu nie pasuje:( prosze napiszcie co o tym sadzicie!!!Dodam tez ze jak byly swieta to sam mnie spytal co mu kupie:((((zalamka...

Gość er4t4ewtryhtryhe4rtw
tez bym go olała.

nie badz glupia, wezmie kase i ucieknie z inna, jest za granica to mu mozesz nadmuchac, znasz go slabo (2 miesiace?po takim czasie zeby pozyczac duze sumy?), tutaj wyraznie smierdzi cwaniactwem jak sie obrazi ze mu nie dasz kasy na auto to wszystko wyjedzie na jaw i tak nie warto dac sie wykorzystywac, bo to ewidentnie wykorzystywanie, posluchaj rad troche starszych ludzi

Gość Karolcia1988
To nie jest łatwe niestety:( chcialabym poznac jego rodzicow i wiedaiec gdzie mieszka ale nie wiem jak mam mu to powiedziec on moich rodzicow tez nie zna ale jest u mnie czesto jak mu raz powiedzialam ze moja mama chce go poznac to spytal po co:(

i to jest podejrzane, nie wiesz nawet gdzie mieszka,nie mowie zeby od razu zrywac ale odmowic dalszego pozyczania kasy, zwlaszcza duzych sum, mowic o uczuciach i planach na przyszlosc to mozna rozne historie

Gość Karolcia1988
szkoda mi tego wszystkiego bo naprawde sie zakochalam on twierdzi ze tez....tego jest juz co raz wiecej bo np jak jest u mnie i tel lezy na stole to jak idzie do toalety to go zabiera ze soba...moja mama go nawet nie zna mimo tego ze jest czesto u mnie powiedzialam mu ostatnio ze moja mama chce go w doncu poznac to powiedzial po co:/ moja kolezanka twierdzi zebym mu powiedziala ze chce poznac jego rodzine i zobaczyc gdzie mieszka i z ta kasa zeby isc do notaatiusza zeby pozniej nie bylo ze ucieknie....malo tego wiem w jakim miescie mieszka bo byla u niego pare razy ale nie w domu nocowalismy w hotelu i jeszcze placilismy na pol:(((

Gość desperacja ostateczna
stuknij się w głowę i powiedz nie on ciebie wykorzystuje

Gość dziewczyno
daj sobie spokój - nie daj się naciągać!!!!

Gość Karolcia1988
Znowu łyknęliście moją prowokacje pelikany:D HAHAHAHAAH:D jestem najlepsza:classic_cool:

Gość Karolcia1988
Puszczam od jakiegoś czasu bardzo śmierdzące bąki. Wali tak, że sama nie mogę wytrzymać. Normalnie smród mi leci z d**y nie do zniesienia. Coś na pograniczu zgniłych jaj i kiszonej kapusty. Jak myślicie, jaka to przyczyna? Czy to normalne? Odżywiam się zupełnie normalnie; kurczak, sałatki, kasza, czasami jakieś zupy. Doradźcie dziewczyny, bo boje się, że kiedyś zasnę i się nie obudzę od tego smrodu!!!

Gość Karolcia1988
( Znowu łyknęliście moją prowokacje pelikany HAHAHAHAAH jestem najlepsza) Ja tego nie pisalam jakis cep sie podszywa.....

Gość Karolcia1988
( Puszczam od jakiegoś czasu bardzo śmierdzące bąki. Wali tak, że sama nie mogę wytrzymać. Normalnie smród mi leci z d**y nie do zniesienia. Coś na pograniczu zgniłych jaj i kiszonej kapusty. Jak myślicie, jaka to przyczyna? Czy to normalne? Odżywiam się zupełnie normalnie; kurczak, sałatki, kasza, czasami jakieś zupy. Doradźcie dziewczyny, bo boje się, że kiedyś zasnę i się nie obudzę od tego smrodu!!!) tego tez nie pisalam ja!!!!przestan sie kur*wa podszywac poje*bancu................az tak ci sie nudzi to znajdz lepsze zajecie!!!!zallll