Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam Podsiad

Kraj nie pomaga to może społeczeństwo?

Polecane posty

Gość Adam Podsiad

Witam! Nazywam się Adam Podsiad. Jestem osobą poruszającą się na wózku inwalidzkim z powodu poważnego wypadku w dzieciństwie. Jestem osobą, która nie poddaje się w życiu i stara się pomimo wielu trudności oraz ograniczeń żyć jak każdy inny człowiek. Niestety pomimo wielu starań nie stać mnie na samodzielne opłacenie kosztownej rehabilitacji oraz sprzętu ortopedycznego. W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich osób, firm i instytucji o jakąkolwiek, nawet drobną pomoc. Więcej informacji o mnie, celach zbiórki oraz informacjami jak można pomóc znajdziesz na stronie internetowej. Jak można pomóc? Przekazując 1% swojego podatku na moją rehabilitację Uwaga! Przekazanie 1% podatku nic Cię nie kosztuje Wpłacając darowiznę na subkonto prowadzone przez Fundację Avalon Wszelkie informacje znajdują się na stronie internetowej www.adam-podsiad.pl Pomóż mi „żyć mimo wszystko

Gość mareczek6yhhythtf
Oczywiście na Państwo nie można liczyć pomagałem kiedyś osobie w podobnej sytuacji, pomogę i TOBIE trzymaj się!

Gość DMGMGMGMGMGMGMW
Nie licz na pomoc, tu same kobiety

Gość DMGMGMGMGMGMGMW
Nie licz na pomoc, tu same kobiety