Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia 71

ciąża po 40stce

Polecane posty

Gość zalezy czy pytasz
pod katem medycznym bo jesli tak to jak na pierwsze dziecko trochu pozno ale znam wiele pan ktore rodziły i było wszystko ok w tym wieku wskazane beda badania przed i prenatalne juz w ciazy

Gość no tak, no tak
popieram!!! Po prostu musisz zrobic wszystkie badania, ale jesli nie palilas, nie masz problemow z alkoholem czy innych tego typu i jestes ogolnie zdrowa to prawdopodobnie twoje cialo jest biologicznie mlodsze. macierzynstwo w tym wieku jest bardziej swiadome, juz sie wyszalalas i teraz chcesz i znajdujesz radosc w poswiecaniu sie dziecku w zupelnosci. same zalety. Jesli nie ma przeciwwskazan medycznych. POWODZENIA!

To byłaby 3 ciąża, dwie poprzednie przebiegały bez powikłan, mam dwoje dzieci w tym jedno prawie dorosłe, zdaje sobie sprawe z obciązen zwiazanych z wiekiem, zaluje ze zwlekałam z tą decyzją, a czas płunie nieubłaganie

Gość icowynatopowiecie
Moja matka rodziła mnie w wieku bodajże(jestem adoptowany) 38lat urodziłem sie w zamartwicy cud ze żyje i niemam porażenia mózgowego.Coś jeszcze chcecie wiedzieć

Gość jest dwa
rodzaje zamartwicy....moja córka urodziła się w zamartwicy bladej...i dzisiaj to 21 letnia zdrowa,mądra dziewczyna:))

Gość hghngb
I jak dorośnie to koleżanki będą mylić mamę z babcią,albo jeżeli jeszcze będziesz żyła jak dorośnie.....Pomyśl.