Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fieodora

Macie tatuaże?

Polecane posty

Gość ja mam cynkówe ...
Pod lewym lipem i komin ma kindybale

mi sie starsznie podobaja wydziarani faceci. a tatuaż jaki chce to nie zaden motylek i jeszcze u nikogo nie widzialam

Gość nie mam i miec nie będe
a kto ci to zrobi? dyplomowany uznany grafik/artysta plastyk na poejdyncze zamowienie? Chcesz nosic na sobie byle g? Rzemieslnik wezmie z wzornika. Kiczu nie powiesilabym w domu na scianie , a co dopiero na wlasnej skorze.

w Polsce nie ma artystow- tatuazystow. To sa po prostu ludzie, ktorym sie wydaje ze umieja cos wydziergac, albo korzystaja z wzornikow ( tez często byle jakich). Robia takie jelenie na rykowisku, nie oszukujmy sie.

a znasz ich wszystkich? akurat w moim miescie, a nie jest ona jakies wielkie, był dobry tatuażysta. nie chce niczego z katalogu

Gość jajajajaaaaaa
ja ide za tydzien zrobc po prostu zawsze chcialam miec, strasznemi sie podobaja tatuaze, nie obchodzi mnie co faceci o tym mysla, wazne zebym ja byla zadowolona

Gość Bejbi$
jajajajaaaaaa zobaczymy, czy będziesz później zadowolona, gdy jakiś porządny fajny facet będąc mieć do wyoboru wytatuowaną dziewczynę i delikatną kobietkę wybierze tą drugą.

Gość Bejbi$
I każdy, kto robił sobie tatuaż myślał, że jego będzie wyjątkowy i porządnie zrobiony, a efekty są takie jak widać.

Bejbi$ a porzadny facet nie bedzie patrzyl na osobowosc? ;d to kwestia gustu, to że Tobie sie nie podoba, nie znaczy ze innym tez, faceci tez maja dziary

Gość Bejbi$
nue mam i miec nie będe Zgodzę się z Tobą, zwłaszcza z tym, że nie pasują do sukienek, które są tak bardzo kobiece.

Gość ommmww
Po co mieć tatuaż jak można mieć ładny obraz na ścianie i zmienić go jak się znudzi :classic_cool: Dlaczego na skórze? :O

dobry tatuazysta czyli po prostu zreczny koles ze studia ( pozal sie Boze) tatuazu mialby na mojej skorze robic rysuneczki? jestem po ASP i zdaje sobie sprawe z tego. ze to naprawde kicze. Rozumiem, ze nie kazdy musi sie znac na sztuce, ale po co podstawiać pod takie nieprofesjonalne "dzieła" wlasne ciało i nosic taki szajs przez cale zycie.

a pozadny facet nie bedzie patrzyl na osobowosc? to kwestia gustu mysle. wyglad tatuazy zalezy jeszcze jak o niego dbasz, choc wiadomo ze jak ktos pójdzie do niewiadomo kogo, zrobi za dwaie dychy to tez bym na nic dobrego nie lic

Gość Bejbi$
No właśnie, PO CO tatuaż

Gość Bejbi$
Nie trzeba studiować ASP, żeby i bez tego wiedzieć, że to kicz. Fieodora ale tatuaż właśnie świadczy o osobowości, ja nie chciałabym mieć faceta z tatuażem, żeby ojciec moich dzieci był wytatowany, chciałabyś mieć wytatuowaną matkę? No właśnie, porządny facet będzie się na to patrzył

sa tatuazysci których obraz równie dobrze moze zawisnac na waszej scianie jak i na kogos skórze. aa po co obrazy? w takim razie. dla mnie tatuaz cos znaczy, to rzecz osobista

Gość Bejbi$
To potem jeszcze o tatuaż trzeba jeszcze jakoś dbać? Tzn co robić?

nie przeszkdzało by mi to. mi sie podobaja wydziarani faceci to moze takiego znajde

tatuaze to takie graficierstwo na wlasnej skorze. Ci, co sprajuja po scianach,mysla,ze sa artystami - a jest , jak jest - tandeta. Ale oczywiscie twoje cialo, twoj gust.

Bejbi$ po zrobieniu go np stosowanie masci dla regeneracji skóry, i nie zazywac długich kapieli, nie chodzic na solarium ani sie opalac

Gość Bejbi$
Ojej, to jeszcze takie wady Tym bardziej nie rozumiem posiadania tatuażu i męczenia się na własną rękę, a później jeszcze wstydzenia się za niego. Ale trudno, jak sobie nie dasz przetłumaczyć, i rodzice nie są w stanie tego zrobić, trudno - później będziesz cierpieć, ale cóż, jesteś dorosła i możesz na własne życzenie się oszpecić, szkoda ... Ale Twoja sprawa.

nie mam i miec nie będe to co dla ciebie nie jest tandeta? mi sie np podoba graffiti jako forma sztuki. Jak w kazdej kategori cos moze byc piekne jak i brzydkie.

(graficiarstwo- mialo byc). Wydaje ci sie, ze to rzecz osobista, Tymczasem albo facet da ci cos z wzornika, albo bedzie eksperymentowal na tobie - i tak jak ON umie, a nie jak ty sobie wymarzysz.

Bejbi$ a może Ty masz jakieś złe doświadczenia? Nie podoba się to nie ale co kto lubi ;)

Gość laysyyy
a co myślicie o codziennie innej naklejce z czipsów? :classic_cool:

mowie graficiarzach smarujacych na budynkach maziaje, kompletnie nie pasujace do budynku, no i same w sobie prymitywne, lączy je ta sama maniera , to wszystko- bo takie sa najczestsze. Ale to mozna chociaz zamalowac...

Gość ja planuje sobie zrobic
na stopie bo sa mega ! albo na nadgarstku imie męża ale po jakiemuś innemu :)