Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fieodora

Macie tatuaże?

Polecane posty

Gość ggiiiiiii
jaki jest głeboki sens i idea tatuazy?... - no wytłumaczcie, bo ja po to jestem w ty topicu, żeby zrozumieć

Gość nie mam i miec nie będe
alez robcie, ile chcecie, nie robicie przeciez na mojej skorze:), dla mnie naprawdę zadna róznica. Jest dyskusja, to napisałam, co uwazam.

Gość ja planuje sobie zrobic
tak pisze szybko i zrobilam blad.. rany ! ale sie narobilo, szok ! ona uwaza ze kazdy musi jej sluchac bo jest taka idealna i ona nie chce sobie robic tatuażu :/ ehh

jka nie chce chinskiego napisu, nie podobaja mi sie, juz wole konkretny motym np karp koi ktory ma bardzo konkretne znaczenie wiec jesli kto pragnie sie dowiedziec to google dobrze wie ;)

Gość ggiiiiiii
ja planuje sobie zrobic - skoro ty rozumiesz sens i ideę tatuażu, a my nie, to nam wytłumacz

ja niechce chinskiego napisu bo mi sie nie podobaja, poza tym nie znam chinskiego, wole konkretniejsze motywy takie jak karp koi (japonski) ktorego znaczenie mozna sprawdzic w google

jakakolwiek dziara dyskwalifikuje kobietę bardziej niż rozstępy, próchnica i obwisłe cycory - razem wzięte... dorabianie ideologii do tatuażu to zwykłe usprawiedliwianie głupoty... ...wie o tym każdy normalny człowiek.. .....pozdrawiam wszystkie wydziarane lambadziary:)

kazdy ma inny sens wiec ja nie bede prawic kazan jak co niektorzy :) poprostu nie lubie jak ktos narzuca swoje zdanie i uwaza ze kazdy musi go sluchac i myslec jak on :)

Gość Bejbi$
o wypowiedział się facet widzicie jak im się te tatuaże podobają?

ale dlaczego akurat karp koi? - Czy znasz kulture dalekiego Wschodu? fascynujesz sie nią? jest ci bliska? Dawno sie nia inetersujesz? Dlaczego akurat ta kultura , dlaczego nie wykorzystasz symboli blizszych kulturoiwo tobie? Przeciez tez są. Jestes buddystką? Znasz jakiegos buddyjskiegoi mnicha? rozawialas z nim? Dla nie to wlasnie typowy owczy pęd - inni tak robią, wiec ja tez. Nie do konca zrozuiale, ale trendy , wiec fajnie.

Gość Bejbi$
wpisałam w google grafika karp koi i obleśnie to wygląda :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O 😠

nikt ci nie narzuca zdania- mozesz sie przeciez tatuowac od stop do czubka nosa - czy ktos ci tu broni?

Gość Bejbi$
nie mam i miec nie będe dobre pytania zadałaś

karp koi to tylko przyklad, nie zamierzam go sobie robic, uspokuj sie bo palpitacji dostaniesz.

Bejbi$ az brak mi słow na Ciebie, wizualnie to rzecz gustu chodziło o znczenie!

ja jestem spokojna jak baranek, nie przede mna decyzja , co tatuować, wiec pełen luz - to twoj problem i ty sie przejmujesz:):):)

Fieodora - nie warto z nimi gadac :P oni i tak maja swoje zdanie a innych nie sluchaja i aby krytykuja

dobra, Beibi, jak dla mnie niech sobie malolata wytatuuje nawet trawler przetwornię z karpiami i ma radochę ,ja sie odmeldowuję z tego topiku, pozdrawiam:)

Gość Bejbi$
nie mam i miec nie będe hahaha przetwórnia z karpiami, dobre masz teksty :D oczywiście, to nie nasz problem buźka 👄 :) rozsądna dziewczyno:)

Ale macie problemy naprawdę. To każdego indywidualna sprawa. A wielu osobom się tatuaże podobają więc nie wiem o co ci Bejbi$ chodzi. Powinno być Ci to obojętne a już 1.5h na topiku zamulasz :D

bejbiS:):):)

"Twoja pisownia potwierdza moje zdanie na temat inteligencji wytatuowanych osób...."- to takie powierzchowne i stereotypowe ;)

heheh, "małolata" wiesz maleńka ja to mam meża juz i nie mam 18 czy 20 pare lat tak jak raczej Ty.. pozdrawiam :)

jeszcze ja na chwilę - msalice - owszem wielu osobom sie podobaja, a beibiS sie nie podobaja , o co chodzi - wszyscy mamy byc klonami autorki? Autorka zamula jeszce dluzej. Skora podjela decyzje i, jak pisze, sluszną to czemu bije pianę?

Wytatuuję sobie cipkę ze skrzydełkami z podpisem "skrzydlata pipka"

Bejbi, matko ale ty głupoty piszesz! Ja mam męża, dziecko i tatuaże na ciele, nie są jakoś specjalnie widoczne ale są. natomiast zrobiłam je sobie będąc już w długoletnim związku z moim mężem, on również ma tatuaże a jest dobrym, wartościowym człowiekiem, dbającym o rodzine i jemu akurat podobaja się tatuaże u kobiet. To, że są mężczyźni którym się owe kobiety nie podobaja to nie znaczy, że Ci są najlepsi ! Nie znam wielu kobiet z tatuażami choć by jednym więc faceci mają w czym wybierać. natomiast spieszę Ci napisać, że nie tylko więźniowie maja tatuaże bo swego czasu były one bardzo modne wśród marynarzy czy też ludzi z nad morza. Poza tym dziewczyno więźniowie? Mam sporo styczności z więźennictwem i ty chyba nie masz pojecia jakie tatuaże sa modne w więzieniu bo chyba znaczek "najki" na czole, płaczące oczy na twarzy nie mają wiele wspólnego z tym, że dziewczyna zrobi sobie motylka czy co tam chce. Co za zaściankowe myślenie.

Gość jak mozna sie oszpecac.
ludzie ogarnijcie sie tatuaz to niejest cos z czego mozna byc dumnym