Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtusiowwa

Czy któraś z Wam ma silikonowy / sztuczny biust?

Polecane posty

Gość kajtusiowwa

Jakkolwiek to brzmi :o Zastanawiam się nad operacją. Zawsze byłam przeciwna, ale teraz nie mam wyjścia. Piersi zawsze były małe, a teraz po rocznym karmieniu nie ma ich dosłownie wcale. Mam niemal męską klatkę piersiową. Jestem załamana. 2m-ce temu przestałam karmić i jestem w ciężkim szoku. Ile kosztuje taka operacja? Czy koszt jest zależny od wielkości? Chcę aby wyglądały w miare naturalnie, a ogólnie chcę w ogóle mieć! Cokolwiek. Opiszcie jak to było u Was (do tych które wykonały taką operację)

Gość Ballada_o_Januszku
ta... stanik push-up sie nazywa ostatnio w Auchan mieli wyprzedaż po 5 zł sztuka :classic_cool:

Zadaj to pytanie na forum o operacjach plastycznych,tu na kafe jest taka grupa a tam dziewczyny wymieniaja sie doswiadczeniami.

Gość Mnie po pierwszym porodzie
A próbowałaś robić kurację owocem daktyli? Daktyla wpływa na rozrost gruczołu piersiowego. Co najmniej kilka miesięcy powinnaś je zajadać . Jeżeli zalezy ci na szybkim efekcie to i tak nie masz co marzyć bo na OP są terminy .

Gość kajtusiowwa
Efekt nie musi być na już. Mogę czekać. Naczytałam się już o różnych specyfikach, które pomogą mi bez operacji, ale opinie mówią, że to bujda :( o daktylach jeszcze nie czytałam. Zaraz nadrobię Push-up zakładam jak tylko wstaję z łóżka. To moja proteza :P

Gość Autorko:
jesteś na ciąża/poród/macierzyństwo a na bank jest kategoria związana z takimi operacjami.

Gość ja kiedys chcialam takie miec
mam rowniez bardzo male piersi, bardzo, bardzo... mniejsze niz miseczka A, marzylam o operaci i wreszcie kiedy bylo mnie na nia stac, marudzilam mezowi kazdego dnia, ze chce wreszcie wygladac jak kobieta. Znosil dlugo moje marudzenie, az pewnego dnia tak na mnie nawrzeszczal, ze wybil mi operacje z glowy... Lecial program o nieudanych operacjach piersi... powiedzial wtedy do mnie, mamy 2 dzieci, a gdy operacja sie nie uda zostawisz mnie z tym wszystkim sama? Co ja powiem dzieciom? Mamie zachcialo sie sztucznego biustu i nie ma jej teraz z nami? (Przechodzilam juz jedna operacje - nie piersi, po ktorej przez kilka dni lezalam w spiaczce, na szczescie sie wybudzilam...) Dodal: ''kocham Cie taka jaka jestes, kocham Twoje piersi, bardzo je lubie i nie chce, abys je zmieniala" zartobliwie dodal na koniec "pamietaj! Nigdy nie bedziesz miala zwisow :D "

mam rowniez bardzo male piersi, bardzo, bardzo... mniejsze niz miseczka A, marzylam o operaci i wreszcie kiedy bylo mnie na nia stac, marudzilam mezowi kazdego dnia, ze chce wreszcie wygladac jak kobieta. Znosil dlugo moje marudzenie, az pewnego dnia tak na mnie nawrzeszczal, ze wybil mi operacje z glowy... Lecial program o nieudanych operacjach piersi... powiedzial wtedy do mnie, mamy 2 dzieci, a gdy operacja sie nie uda zostawisz mnie z tym wszystkim sama? Co ja powiem dzieciom? Mamie zachcialo sie sztucznego biustu i nie ma jej teraz z nami? (Przechodzilam juz jedna operacje - nie piersi, po ktorej przez kilka dni lezalam w spiaczce, na szczescie sie wybudzilam...) Dodal: ''kocham Cie taka jaka jestes, kocham Twoje piersi, bardzo je lubie i nie chce, abys je zmieniala" zartobliwie dodal na koniec "pamietaj! Nigdy nie bedziesz miala zwisow :D "

Gość hahahyhyhehe
a ja bym z checia cycki zmiejszyla, od zawsze mialam wielkie i nigdy mi sie nie podobaly:P

Gość chuda jak slomka cizia blond
ja tez jestem plaska jak deska. Mialam nadzieje, ze po ciazy piersi zostana troche wieksze ale gdzie tam- jest gorzej niz przed ciaza :( Dodam, ze nie karmilam piersia. Patrzec juz na siebie nie moge :O chyba zaczynam w depresje popadac :( na operacje najzwyczajniej mnie nie stac a poza tym balabym sie, ze cos pojdzie nie tak i w ogole boje sie tego bolu po operacji :( chyba nic innego mi nie zostaje jak zycie z "tym". W jakies naturalne specyfiki nie wierze. Zastanawiam sie tylko jak to jest z tymi osobami, ktore zmieniaja plec- czy wszyscy faceci poddaja sie operacji wszczepienia implantow, czy sa faszerowani hormonami?

Gość kajtusiowwa
Hahahahaha śmiać mi się chce, bo mój mąż o tych zwisach mówi to samo. Powiedział mi też, że faktycznie są bardzo, bardzo małe :P ale, że on takie lubi. Tylko co tu do lubienia jak nic nie ma ? Ehhhhh już nie wiem co myśleć. Założyłam ten sam temat na operacjach, ale cisza :o Boję się narkozy - pewnie... wszystkiego co z tym związane, ale to chyba silniejsze ode mnie. Mam 1,69, waże 50kg... ciało po ciązy wróciło do stanu poprzedniego, jest ok, ale te piersi, a właściwie brak doprowadzają mnie do straszliwych kompleksów

Gość Ja też mam doświadczenie z
daktylami. Jako 22 latka miałam praktycznie płaską klatkę i wtedy znajoma (mojej mamy) dietetyczna poleciła bym zjadała dziennie kilka daktyli ale regularnie tak długo dopóki nie zauważę pierwszych objawów, bardzo pomaga też regularne picie oleju lnianego (olej lniany nie tuczy w wręcz odchudza). Ja postawiłam na daktyle i po 4 miesiącach biust zaczął "tyć" natomiast ja nie przytyłam (może deczko) . Biust zaczął się wtedy jakby rozwijać , nawet brodawki jakby spuchły i zrobiły się pełne. Te owoce już nie pamiętam co mówiła tamta znajoma ale wspominała że mają jakieś hormony roślinne. Autorko zabiegi powiększania piersi są bardzo bolesne i nie zawsze efekt jest taki super. Ja mam obecnie 29 lat i po pierwszej ciąży okropnie wiszącą skórę na brzuchu i decyduję się na abdominoplastykę i to też jest ryzyko ale to tylko brzuch natomiast moich piersi , jakieby nie były to bym nie ruszała, za bardzo bym się bała.

Ja też mam doświadczenie z - mozesz wkleic podobne zdjecie z netu do twoich piersi tzn do jakiego rozmiaru urosly?

po daktylach oczywiscie

Gość kajtusiowwa
i po tych daktylach zostały już takie powiększone? Czy jak przestałaś je jeść to i piersi zeszły z wielkości ?

Gość kajtusiowwa
....i ile jeść dziennie tych daktyli ? :P

Ja te daktyle jadam codziennie 5 sztuk ale powiększenie gruczołu piersiowego ma mieć skutek trwały tyle że ja jakoś wolę nie ryzykować i jem to cudo. Pamiętaj że powinnaś przy tym nosić dobrze dobrany podnoszący biustonosz i ogólnie wzmacniaj klatkę piersiową ćwiczeniami bo jak biust się powiększy to może ci siąść w dół więc wzmacniaj go cukcesywnie.

Doczytałam z tym zdjęciem. Słuchaj, wyobraź sobie piersi 12 latki czyli nawet nie miseczka A która przeskakuje na miseczkę B. Nie mam dużych piersi ale widać już genetycznie takie nie miały być jednak urosły i to jest dla mnie dowód na skuteczność.

ja tez mam doswiadczenie - nie uwierze... :) Jesli nie zobacze, albo sama sie nie przekonam :D

ja tez mam doswiadczenie - nie uwierze... :) Jesli nie zobacze, albo sama sie nie przekonam :D

Gość kajtusiowwa
Nie wiem... Może sobie robisz jaja, ale mimo tego NA PEWNO wypróbuje i od jutra będę jadła po 5 daktyli :D pierwsze efkty może już na lato... Może będę miała NA CO założyć bikini :o

Dwa ostatnie posty nie są mojego autorstwa ;)

Gość a ja nie mam wcale piersi
bo miałam raka i mi je obcieli i wiecie co? jestescie trochę dziwne, wszystkie, ktore narazacie swoej zycie, zeby sobie cycki powiekszyc, przeciez ten silikon to ryzyko, ze cos sie zacznie dziac, a nikt nawet nie zauwazy, bo obraz zamazany bedzie ... a zawsze to ingerencja w cialo, po co wam to? cieszcie sie zdrowie,m kobiety, ja jestem troszke po 30-tce i jakos mi cyckow nie zal, byly, nie ma i juz, tez sobie mogę plastyke zrobic za darmo nawet, ale po co???

Gość kajtusiowwa
Ja też mam doświadczenie z - czyli od kilku lat jesz te daktyle ?

Gość uryuryuryuery
Ja o tych daktylach wiem od mojej mamy która zajadała je codziennie w bardzo dużych ilościach (zawsze je uwielbiała ale miała taki czas kiedy na stole leżały nie ciastrczka tylko właśnie daktyle) i mówi że zjadała codziennie po pół kilograma i biust okropnie przytył , zresztą nie tylko. Biust moja mama miała zawsze bardzo mały i jak już tyła to wyglądała wtedy jak pączek bo biustu widać prawie nie było a po daktylach przytył wraz z resztą więc i się wylewał z biustonosza (okropnie to wyglądało) . Obecnie moja mama spadła mocno z wagi bo daktyli już nie je ale biust ma dużo większy niż miała z natury , wiadomo że trochę spadł w trakcie odchudzania bo trochę kalorii w niego też weszło ale jest sporo większy. Pamiętaj autorko że daktyle są kaloryczne więc jak zalezy ci na jedzeniu ich to musisz tak dobrać ilość dziennej racji kalorii by nie przytyć , chyba że uprawiasz jakiś sport.

Gość alicja86uksss
nie miej mi za zle. ja na twoim miejsu poszlabym do psychologa ktory pomogl by mi samej sobie odpowiedziec na pytanie czy musze i czy chce zrobic taka operacje.. potem juz bym sie nie zamartwiala i zrobila wg wlasnego ja :) powodzenia ja jestem otyla teraz w ciazy :D ale nie zalamuje sie wiem moge schudnac naturalnymi spoosbami ale tez moge wybrac operacje a jednak balabym sie.. poza tym przez ciaze moje cycki zrobily sie obwisle i co .. i po karmieniu moze byc roznie ale pieprze bede cwiczyc to na pewno sie poprawi .. wazne zeby maz cie kochal taka jaka jestes to juz 99 % radosci :)

Od pięciu lat , dość długo ale pamiętaj że to tylko moja decyzja, ty spróbuj przez kilka miesięcy aby wogóle mieć efekt a potem sama zadecydujesz.

Gość hahhaahahhahahahhaha
Jesli uważasz, że daktyle pomogą to powodzenia :D:D:D:D hahahahah

Gość Kaja19871987
Cześć, dziewczyny... a ja mam powiększone piersi;) i zrobiłam je mając 21 lat;) miałam miseczkę B, zawsze wydawało mi się mało pełna, nosiłam push-upy:) po operaci uwielbiałam swoje ciało, piersi wyglądąły niesamowicie, i nie ma co ukrywać- seksownie , kobieco! jednak jakiś czas temu doszłam do wniosku, że wyglądają zbyt sztucznie- zrobiłam dość duży implant D w dodatku implanty okrągłe - czyli takie piłeczki! w czerwsu wymieniłam je na implant anatomiczny (łezki), wyglądają mega naturalnie szkoda życia, na kompleksy!