Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryba84

byłam własnie w tesco...

Polecane posty

Gość ryba84

i na zakupy wydałam 700 zł... słabo mi aż... kurna no jak mozna tyle wydac.... jakby tego mało to przegladałam rachunek i jak bóg mi świadkiem nie ma tam az takich rarytasów. noż kurwa mać ....

Gość Kasiuńkaa
Ja wydaje co sobotę 300zł na big zakupy i uważałam do teraz, że to sporo :) Nie wiem co Ty nakupiłaś :P Ja mam na myśli spożywkę, ewentualnie chemię...

Gość znowu ty
:)

Gość ryba84
Kasiuńka no włańie sama nie wiem, okej była w tym big paka pampków, 5 opakowań mleka. jakieś kosmetyki i zapas "suchego prowiantu " ale nie wydaje mi sie zeby równowartośc mojego koszyka była warta takich pieniędzy.No nic, Musze to jakoś przełknąć...

Gość ryba84
Kasiuńka no włańie sama nie wiem, okej była w tym big paka pampków, 5 opakowań mleka. jakieś kosmetyki i zapas "suchego prowiantu " ale nie wydaje mi sie zeby równowartośc mojego koszyka była warta takich pieniędzy.No nic, Musze to jakoś przełknąć...

Gość kajtusiowwa
......ja ZAWSZE jak wracam z zakupów myślę sobie - "Taka kwota??? Za co??" :classic_cool:

Gość bueheheheeh
ja w aptece wydałam ponad 100 zł i wyszłam z 3 lekami :]

Gość cieszcie sie ze macie co wydac
mi 700zl musi starczyc na miesiac

Gość ryba84
ale tu nie ma się z czego cieszyc, uważam to za oste przegiecie, i w cale nie mam ldówy pełnej. Okej wiem że kupiłam pare rzeczy bez których latwo mogłabym się obejśc ale z drugiej strony ceny są masakryczne... o kosztach lekarstw juz nawet nie wspomne ;/

Gość tak jak wyzej
pozazdroscic tylko ze moglas sobie pozwolic wydac te 700zl jednego dnia

Gość tak jak wyzej
ale jakby nie bylo cie stac by wydac 700zl na dzien to bys nie wydala tylko bys musiala rozlozyc te kwote na jakis czas

Gość jotottoto
Nas jest 3 - ja, mąz i synek (3lata). Wydaje na spożywkę i chemię ok. 300zł na tydzień co daje 1300zł miesięcznie i kupuję dobrze i zdrowo! Serio wiec poszalałaś :P

Gość Zakrótkowiec
nie masz opamiętania

Gość jflkrfme'lemdwedf
Nie zastanowiło Cię ani przez chwilę zanim podeszłaś do kasy ile mozesz wydac ?? Nie wierzę, ze przy kwocie 700 zł nie miałaś w koszyku zbędnych a drogich rzeczy. Ja mieszkam w bardzo duzym miescie, do Tesco chodze nie raz. I zanim podejdę do kasy chociaż rzucę okiem na zawartość kosza i pomysle ile moge wydac.. Jeszcze nie zdarzyło mi się, żebym wydała na raz więcej niż 200 zł...

Gość dziad mróz
mąz powinien zarzadzać pieniędzmi bo rozrzutna jesteś

Gość ryba84
Mąż akurat był ze mną :P i nie nie spodziewałam się. Zwykle mieszcze się w granicach 400 zł raz na dwa tyg. ( większych zakupów ) I naprawde nie ma spuer zbednych rzeczy.fakt - Zrobiłam male zapasy plus chemia i kosmetyki, ale zawartość szacowałam na ok 500 zł a nie 700...

Gość wdefcvgbnhjm ,kl
to ja nie wie autorko co Ty kupiłaś, ze wydałaś 7 stów a lodówa nie jest pełna:O

Gość hahhaahahhahahahhaha
może przejrzyj dokładnie rachunek

nie łażę do Tesco, bo parę razy byłam i też mnie zawsze w ten sposób zaskakiwało - płaciłam więcej niż myślałam;)

Gość ryba84
liczyłam wszystko z rachunku jeszcze raz, wszystko się zgadza... mam wlaśnie jednak dziwne wrazenie że w np w l.eclercu gdzie zwykle kupuje zaplacilam bym mniej. a co kupilam np pampki - 90 zł, 4 kartony mleka, kazde po 16 zł, kawa - 25 zł, szampon plus odzywka 30 zł, peeling 18 zł, jajka zł, jogurty 13 zł, chusteczki 2 razy po 4 sztuki 26 zl, paiepr toaletowy 34 sztyki - 24 zl, i tak dalej i tak dalej...

Gość i dlatego nie wroce nigdy do
Polski.... mieszkam od 9 lat w Uk i przyjezdzamy do Polski co jakis czas odwiedzic rodzine ale nie wyobrazam sobie zeby wrocic na stale. Ktos napisal ze zostawil w aptece 350 zl...jak dla mnie masakra bo u nas wszyscy maja leki na recepte za darmo. I nie ma znaczenia czy sa tanie czy drogie - wszystkie sa za darmo.

Gość drżący głos rozpaczy
ryba ,ale mi ciśnienie skutecznie podniosłaś , ja za 700 to żyję 1,5 mc z dzieckiem

Gość 7657657657575
ale i tak będziesz dla nich obca. jestes tylko biedaczką z europy wschodniej, która wyjechała na zachod i mysli ze jest teraz kims lepszym.

Gość do tej polki co sie chwali
i co pewnie raz na pol roku bukujesz bilet na najtansze linie zeby w Polsce połatac spróchniałe siekacze, a mamusia zpakuje walizke domowych weków, co by było taniej :D

Gość inkans
bylam po swietach w kauflandzie...kupilam doslownie pare rzecz..i zaplacilam 100 zloty...na stale mieszkam w nieczech i musze powiedziec, ze za 25 euro to robie dobre zakupy...a tu w sumie koszyk byl pusty....

jak sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia i zal d.. sciska to najlepsza obrona jest atak :) Na przykladzie mojej rodziny dalszej juz sie dowiedzialam, ze najlepiej wiedza o zyciu na wyspach Ci ktorzy tam nigdy nie byli a swoje teorie opieraja na tym co uslyszeli od znajomych w pracy albo przeczytali w gazecie.... zenada loty mam bezposrednie do mojego miasta w Polsce wiec nie problemu z przyjezdzaniem. A jesli ma sie 10 tygodni urlopu to spokojnie starczy czasu i na wakacje w Polsce i na jakies dalsze wyprawy

dokladnie ja za 30 funtow tez sporo nakupuje a za niecale 150 zl to raczej nie poszaleje

Gość tesco jest zarąbiście
drogim sklepem.Ja lubie robić zakupy w Auchanie albo w lidlu. Tesco to ostateczność bo tam ceny zawsze mają wyższe niż w pozostałych marketach.

Gość kup nakladke do przedszkola
a jakie sa tansze?