Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witeksk

Czy pierwszy raz wart jest takiego czekania?

Polecane posty

Gość witeksk

Napiszcie szczerze, czy warto (majac 24 lata juz) czekajac z tym na dziewczyne, ktora sie bedzie kochalo? Mialem okazje, ale nie chcialem i mimo, ze powinno sluchac sie samego siebie, to nie wiem czy nie bede pozniej zalowal, ze tego nie zrobilem. Wciaz szukam tej dziewczyny, ktora bede darzyl uczuciem mocnym, a moze byc tak, ze poznam zupelnie inna niz sie spodziewalem, dla ktorej bedzie nawet smieszne, ze jeszcze nie uprawialem seksu. Nie mam problemu z poznawaniem dziewczyn, same mnie zaczepiaja, ale nigdzie nie moge znalezc tej chemii..

Gość hjlop
Olej chemię, bzykaj. Życie jest krótkie a spory jego % to starość.

Gość warte to jest
korzystanie w mlodosci:)

Gość witeksk
Ostatnio sie sklaniam ku temu wlasnie. Fajnie tak z jedna dziewczyna od poczatku do konca, ale gdyby tak mialo byc, to juz by to sie stalo raczej. Bede czekal to zaczna sie problemy dopiero z dziewczynami.

Gość witeksk
Dziewczyny, co Wy sadzicie na ten temat?

ja ci powiem ze moj pierwszy raz byl z moja dziewczyna ktora tez przezywala pierwszy raz ze mna byla dziewica, nie traktuje tej chwili jakos szczegolnie, nie zapamietalem tez tej chwili jako jakas magiczna itp... wiec jezeli masz okazje to dzialaj oby tylko nie z prostytutka za kase czy najgorszym szlaufem w miescie ktora kazdy rucha...

ja ci powiem ze moj pierwszy raz byl z moja dziewczyna ktora tez przezywala pierwszy raz ze mna byla dziewica, nie traktuje tej chwili jakos szczegolnie, nie zapamietalem tez tej chwili jako jakas magiczna itp... wiec jezeli masz okazje to dzialaj oby tylko nie z prostytutka za kase czy najgorszym szlaufem w miescie ktora kazdy rucha...

Gość witeksk
Mam duzo sytuacji, ze moge poznac dziewczyny, ale ktore mnie calkowicie nie interesuja i nie pociagaja. Wszystko powinno przychodzic naturalnie jako taka kolej rzeczy. Inni poznaja dziewczyny, ktore im sie podobaja duzo wczesniej. Ja nie mialem tego szczescie. Nie bede na sile dla samego seksu sie z jakas wiazal. Tylko tak jak pisalem, druga strona medalu - poznam taka, ktora to robila za pare lat i bedzie mi glupio.

Gość właśnie jestem z chłopakiem
w podobnym wieku do Twojego i też jest prawiczkiem. Co mnie bardzo cieszy :) będzie to pierwszy raz dla nas obojga

Gość hdoshjddhah
Nie sluchaj glosu ludzi wolajacych z tego zepsutego swiata "ruchaj co popadnie,byle nie prostytutke"! Ludzie, ogarnijcie sie! A Ty, autorze, rob zgodnie ze swoim sumieniem. A nie, jak sugeruja inni.

Gość laski to nie interesuje
Robia to jak tylko znajda boya jakiegos. Wiec szczerze ode mnie, te normalne tak po osiemnastce to juz z przebiegiem sa.;]

Gość hunkag
nie trafiło cie jeszcze, może warto poczekać na jedyną?

Gość właśnie jestem z chłopakiem
nie sądzę żeby 18 miały jakiś ogromny przebieg w ilości partnerów. Chyba że puszczalskie, a nie sądzę żeby autor taki był i takie chciał :P

Gość hunkag
nie trafiło cie jeszcze, może warto poczekać na jedyną?

Gość witeksk
Nie trafilo. Ale warto stawiac sobie takie pytanie w tym wieku, juz tak poznym?

Gość dfdfdfd
Tak. Jest warto czekać.

Gość ffgjfjhjkjhthhh
juz ci ktos dobrze napisał, kobiety nie zostaja dluzej dziewicami bo chca, to bujda na resorach, poprostu zwyczajnie jeszcze zaden chłopak ich nie uwiodl, gdy nadarza sie okazja bez problemu rozkladaja nogi, wystarczy spojrzec co sie teraz dzieje, zero zachamowan, teraz prawie kazda ma przebieg;p

Gość witeksk
Bo nie mam gwarancji, ze moja dziewczyna tez bedzie to pierwszy raz robila. Prawdopodobnie przez to męczę się tym pytaniem. Domyslam sie, ze glupie jest takie myslenie dla Was, dziewczyny. Ale faceci, ktorzy tego nie robili unikaja takich z doswiadczeniem juz. :)

Gość ffgjfjhjkjhthhh
czy spotkal ktos ladna dziewice w pozniejszym wieku? bo ja nie

Gość ffgjfjhjkjhthhh
korzystaj z zycia chłopie, nie patrz na te minki aniołow, przecietna kobieta ma wiecej partnerow jak wiekszosc facetoow co zostaja potem ich mezami, to sa zawsze anioly z ciepla pupka, udaja niewinne a zachowuja sie gorzej jak my

Gość witeksk
Te slowa ostatnio bardzo zdecydowanie do mnie przemawiaja i to chyba moj duzy blad takie zastanawianie sie od dluzszego czasu. Za kilka lat moge zalowac.

Gość jesli macie takie zdanie o
kobietach to współczuje wam towarzystwa w jakim się obracacie :)

hahaha panna dziewice ktora ma ponad 20 lat ? :D chyba ze jakas brzydka czy niepelnosprawna, sa tez jeszcze takie egzemplarze u swiadkow jehowy chociaz i one czesto na boku po cichu sie pieprza jeszcze bardziej niz z poza tej sekty ze wzgledu na rowne zakazy, owszem moze sie trafic jakas ladna w podobnym wieku i dziewica, ale to bardzo mala szansa do tego jeszcze musisz sie jej spodobac, zejdz na ziemie, teraz panny w dupie maja ten cudowny pierwszy raz z wymazonym partnerem ktory tez jest prawiczkiem, a jezeli one maja to w dupie to facet tym bardziej powinien to pieprzyc...

Gość ffgjfjhjkjhthhh
im starszy prawiczek tym gorzej jest opluwany, wiec masz jasnosc

Gość ffgjfjhjkjhthhh
normalne towarzystwo, teraz facet chcacy sie zenic powinien dobrze to przekalkulowac, bo kobiety teraz to dno, zdania nie zmienie, a wyjatki od reguly mnie nie obchodza, bo to kropelka w morzu potrzeb

Gość witeksk
Nie chce miec takiego zdania o kobietach. A im dluzej sie jest prawiczkiem tym gorzej. Smieszy mnie, ze mam takie problemy, ale zawsze idealista bylem. Nie chce z byle kim tego robic, ale dam sobie rok na znalezienie kogos. Pozniej korzystam z zycia i nie odmawiam dziewczynom.

Gość witeksk
Jest duzo porzadnych kobiet, tylko nie rzucaja sie tak w oczy.

Gość ffgjfjhjkjhthhh
idealy trzeba schowac nalepsze czasy, im dluzej zwlekasz tym gorzej, wieksza bariera psychiczna, zwlaszcza ze jestes niesmialy, skonczyc jak prawiczki z tego forum,

Gość witeksk
Boje sie tego wlasnie. Odmawiam dziewczynom z nadzieja, ze trafi sie lepsza, a tymczasem zmniejsza mi sie liczba okazji i znajomosci.