Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witeksk

Czy pierwszy raz wart jest takiego czekania?

Polecane posty

Gość też się nad tym zastanawiamm
do tej pory myślałam, że warto czekać. teraz juz nie wiem. ale mam opory, żeby zrobić to z pierwszym lepszym...

Gość ffgjfjhjkjhthhh
zobaczysz ze im bedziesz starszy tym gorzej bedzie ci kogos poznac, teraz musisz zdobyc doswiadczenie, zrazic albo przekonac sie do kobiet,

Gość jesli macie takie zdanie o
Współczuje wam faceci. Ja i moje koleżanki jesteśmy nadal dziewicami (mamy 20 -23 lata ) i niczego nam z wyglądu nie brakuje. Każda z rożnych powodów ale nadal są. Niektóre mają stałych partnerów i przestały być dziewicami. Ale ja nikogo nie postrzegam przez pryzmat dziewictwa, czy to negatywnie czy pozytywnie. Po prostu dziewictwo jest i kiedyś go nie będzie, a moje koleżanki na pewno nie pójdą z pierwszym lepszym. Tak więc szukajcie a znajdziecie "normalne" dziewczyny, ale wy zapewne poszukujecie ich w jakichś dyskotekach, czy innych tego typu imprezach. Choć mogę się mylić, może po prostu nie macie szczęścia, a może rzeczywiście ja i moje koleżanki jesteśmy dziwne.

Gość Ciekawie mówicie
Warto czekac :) nie musisz byc taki jak inni. To, że większośc robi to z byle kim, byle gdzie nie oznacza, że Ty też musisz byc takim frajerem.

Gość też się nad tym zastanawiamm
no właśnie...większosć moich koleżanek też jest dziewicami, czekają na właściwego faceta

Gość Ciekawie mówicie
Warto czekac :) nie musisz byc taki jak inni. To, że więszkośc robi to z byle kim, byle gdzie nie oznacza, że Ty też musisz byc takim frajerem jak oni :)

Po co w ogóle o tym myślicie? Stracić czy nie stracić - o to jest pytanie :) Jak poznacie kogoś z kim będzie warto, to od razu to poczujecie, bez sensu się nad tym zastanawiać teraz.

Gość łukaszzzzzzzzzzz
ona ma racje, nie można każdej kobiety tak traktować, zmieńcie obszar poszukiwań, bo pewnie oglądacie się za blacharami

Gość witeksk
Nie jestescie dziwne. To otoczenie tak dziala. To, co mowia ludzie, takze to, co widzimy i nawet fora takie. Z patrzeniem przez pryzmat najgorsze jest to dla faceta, ze nie pozna tej wymarzonej dziewicy po kilka latach czekania i bedzie tylko upokorzony, ze reszta to robila, korzystala z zycia, a on bezwiednie czekal. Na dyskotekach nie szukam, nie chodze wcale. Rzadko widuje sie z dziewczynami i to mnie tez ogranicze zdecydowanie. To juz nie czasy liceum, ze mnostwo dziewczyn dookola. Dla takiego jak ja nie ma juz miejsc oprocz pubów i lokali, zeby jakas spotkac, z wyjatkiem sklepow i na ulicy codziennie.

Gość łukaszzzzzzzzzzz
ale im pewnie chodzi oto, że im starszy tym bardziej narażony bedzie na wyśmianie w oczach kobiety,

Gość witeksk
O to tez miedzy innymi. Przede wszystkim fakt, ze sie czekalo specjalnie i najprosciej ujmujac - w ramach nagrody dostalismy dziewczyny z doswiadczeniem juz. Za bardzo perfekcjonistą jestem chyba.

Gość Ciekawie mówicie
Autorze a skąd jesteś?

Gość łukaszzzzzzzzzzz
a dla doswiadczonych kobiet, prawiczek jest latwym łupem, latwo go owinąc wokoł palca

Gość witeksk
Chcialbym, zeby tak pieknie bylo, milosc od pierwszego wejrzenia i tak dalej. A zycie to jedna loteria wielka pewnie. I wszystko od nas zalezy, nic nam nie jest przypisane z gory.

Nie wiem jak jest z Wami facetami. Ja bym bardzo żałowała , że straciłam dziewictwo z pierwszym lepszym. Może Wy nie patrzycie w takich kategoriach, ja tak i trzymam sie swoich zasad. Moja koleżanka straciła dziewictwo w dosyć dziwny i beznadziejny sposób. Teraz wiem , że żałuje tego, poczekałaby trochę. Myślę, że najlepiej nie robić nic na siłę, żeby nie zmuszać się tylko, że "inni już to mają za sobą". Jestem dziewicą i co im do tego? To moja sprawa. Chcą się śmiać? Proszę bardzo :)

Gość łukaszzzzzzzzzzz
to jest wszystko takie własnie porąbane, musisz sie jeszcze kobiecie spodobać, pamietaj o tym

Gość mniej więcej
jest warty tylko wtedy jak ona też tego nigdy nie robiła. a teraz ciężko o taka i jeszcze w twoim wieku. nie musi być puszczalska żeby nie była dziewica w tym wieku. więc podsumowując nie warto

Gość witeksk
Ja znad morza. Łukasz, masz rację. Dlatego zawsze z dystansem do wszystkich znajomosci podchodze. Wiem dokladnie jakiej dziewczyny szukam i co za tym idzie, przez to zmniejszam sobie prawdopodobienstwo poznania takiej, bo bardzo rzadko takie spotykam. Moze powinienem poznawac wszystkie jak leci i nie szukac milosci od pierwszego wejrzenia.

Gość łukaszzzzzzzzzzz
dawno nie spotkalem kobiety co tak myśli, jak teraz psychologowie twierdza ze sypiaja juz 13 latki bez zadnego zażenowania, to ja juz sam nie wiem w jakich czasach zyje :D glupoty mozna dostac, im starszy, tym mam mniejsza ochotę na małżeństwo, tyle teraz rozwodów, zdrad

To wyobraźcie sobie, że jestem ze swoim facetem 5 lat i on też jest prawiczkiem. To musi być dopiero żałosne co nie? Być z dziewczyną 5 lat i jej nie "bzyknąć" . Co was obchodzą inni. Jeśli dziewczyna by się śmiała z takiego powodu, to nie warta zachodu- proste. Widocznie niezbyt dojrzała, by zrozumieć, że nie wszyscy podążają za modą i tracą dziewictwo tylko dlatego, że wszyscy to robią.

Gość maczuga_herkulesa
Autorze, zapytam brutalnie. Czy Ty czujesz potrzebę ruchania, czy tylko uważasz, że powinieneś ruchać, bo masz 24 lata? Mi się zdaje, że to drugie, Bo gdybyś czuł fizjologiczną chęć dymania, to byś już to dawno robił. Więc problem tkwi tylko w twojej głowie, a nie w seksie. Nie przejmuj się niczym. Co to za różnica ile ma się lat kiedy przeżywa się pierwszy raz? Jeśli ktoś się z Ciebie śmieje, to on ma problem i jest debilem, a nie Ty dziwakiem. Sam mam 26 lat i od 10 nie jestem prawiczkiem. Nie czuję się z tego powodu lepszy od Ciebie tylko dokładnie taki sam. Kij ma zawsze 2 końce, więc znowu o takich jak ja lubi się mówić, że patologia, że kto to widział, żeby dzieci się ruchały. I te opnie też mam w dupie, patologią nie jestem. Więc bądź sobą i nie gryź się, że masz 24 lata i jesteś prawiczkiem. Kiedyś przyjdzie ten moment i będzie właściwy. Nic na siłę.

Gość witeksk
Pamietam o tym, ze musze sie spodobac jeszcze. Albo mam zapisane gdzies tam, ze poznam dziewice albo nie. : )

widzisz jestes prawiczkiem i nie masz obycia z kobietami gdybys mial myslal bys inaczej, za bardzo je stawiasz na piedestale laski nie sa idealnymi slodkimi niewinnymi aniolkami ktore docenia twoja dobroc i dziewictwo, to nie bajka nie spotkasz tej jednej wymarzonej bez przebiegu slicznej dziewicy ktora pokocha cie na zawsze do szalenstwa, przeceniasz je, nie mozna przykladac wielkiej wartosci i uwagi do gowna w zlotym papierku uwazajac to za zloto, niestety taka jest prawda, panny zazwyczaj maja znacznie wiekszy przebieg niz faceci to juz powinno dac ci do myslenia, predzej zostaniesz wysmiany niz doceniony za swoja wsciemiezliwosc i to ze strony lasek i moze nie wybuchnie ci smiechem w twarz ale w gronie kolezanek beda sie naigrywac..

Gość witeksk
Mozna byc z dziewica i czekac na odpowiedni moment juz po prostu. To inna sprawa. Moze juz nie chodzi o to wysmianie sie ze strony dziewczyny, ale o ten sam fakt, ze juz z kims spala. Naprawde szczerze piszę, ze dla wiekszosci facetow to ma duze znaczenie. Tak juz po prostu jest. Tym bardziej jak ktos dlugo czeka na ta jedyna.

Gość Eeel
Wal chlopie ile wlezie, korzystać trzeba z młodości. :) laski w twoim wieku to już miały po 5 jak nie 20... A to że nigdy tego nie robiles to błąd, bo nawet nie wiesz jaka to przyjemność ;)

Gość Ciekawie mówicie
Ale na pewno nie wszystkie 13-latki współżyją. Ludzie nie wierzcie w to!!! Na tym świecie są jeszcze normalni ludzie. Jak słyszę tekst: "znaleźc w gimnazjum dziewicę to cud" to krew się we mnie gotuje... Dzisiaj są chore, z małym przejawem moralności, ale nie dajmy się ogłupic do konca.

Gość Ciekawie mówicie
Eel o tym właśnie myślę...

Gość łukaszzzzzzzzzzz
no temu koledze musze przyznac racje, kobiety wysmiewaja niestety prawiczkow, bo w tym wieku juz ocekuja kochanka nie z tej planety :D, polac mu Lord Koks dobrze pisze

Gość witeksk
Ja i tak mlodszej szukam, wiec jeszcze mala nadzieje mam, ze jest jakas podobna dziewczyna do mnie, ulozona i z takim podejsciem. To, ze tak mowia i rozpowszechniaja wczesnie stosunki, to tez ze wzgledu na mode jaka panuje/styl zycia. Poznaje zazwyczaj takie bez oporow wiekszych i takim sie podobam. A nie mam checi z taka na nic wiecej niz rozmowy.

Gość dziewi(ca)etnastka
Ja mam 19 lat i miałam kilku chłopaków, ale czekam na takiego właściwego z którym to zrobię. Uwazam, że jak się uprzesz to znajdziesz takie które to doceniąą;)