Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaxdfgvd

o co mu chodzilo?

Polecane posty

Gość zalamanaxdfgvd

faceci o co wam chodzi... po co facet ze mna sie spotykal, skoro wciaz mowil o sobie, nie potrafil wybrac restauracji tylko lazilam za nim po mieście, zamiast ze mna rozmawiac, to ogladal wystawy w sklepach, chwalil sie swoimi uzywkami, nawet nigdy mnie nie dotknal, ani nie sprawil zadnego komplementu..... do tego chcial spotkac sie szosty raz. o nie... szkoda czasu...... nie ma na tym świecie już nic...... załamana jestem..

Gość ona 90
egoista , uciekaj od takich!!

Gość mniej więcej
a ile ma lat?

Gość mniej więcej
nie koniecznie egoista. jak miałem 18 lat to spotykałem się z dziewczyna i też tylko rozmawiałem może nie tak jak te twój ale nie chciałem jej zrazić do siebie i chciałem żeby mnie poznała. uważałem ją za bardzo porządną i dlatego nie robiłem czegoś co by ją odstraszło. może no robi podobnie

Gość ona 90
jesli facet ciagle mowi sam o sobie, nie pyta o nic dziewczyne,o jej zycie, pasje ,plany - to chyba jest troche dziwne ?????? 5 spotkan i on ciagle gada o sobie? ja bym sobie dala z takm typem spokoj

Gość mniej więcej
jak o ciebie nic nie pyta tylko sam gada to olej gościa.

jak to o co traktuje cie jak przyjaciulke pustaku tak to jest z babami wez ja dotknij pocaluj powie ze myslisz tylko o seksie i tylko jedno w glowie i jest zle nie dotykaj nie nazucaj sie traktuj jak przyjaciulke to tez zle bo co to za facet nie chce mnie przeleciec... za duzo myslicie pizdami...