Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ommamionna

ostrzegam przed cygankami wróżacymi na ulicy!!!!

Polecane posty

Gość ommamionna

miała mi powróżyć z 5 złotyc a powróżyła za 50 :/ robiła jakąś wróżbę z moim banknotem i schowała i nie chciala oddać i nie oddała :/

Gość donata67
wróżby są od szatana

Gość julka19x
to po co jej banknot pokazalas

Gość Sympatyczny33
w odbyt schowała,że nie mogłaś jej wyjąć? :O

Gość ommamionna
bo miała potrzymac banktot między kartami bo inaczej pozytywna wróżba by sie nie sprawdziła

to była opłata za głupotę. podatek taki, cygański podatek od głupoty i naiwności. po kiego grzyba dawałaś komuś swoje pieniądze do ręki :D

Gość ommamionna
bo miała potrzymac banktot między kartami bo inaczej pozytywna wróżba by sie nie sprawdziła

Gość Elektronikełe
wróżka prawdę Ci powie, mi kiedyś przepowiedziała że nigdy nie będę szczęśliwy i tak jest, i że tylko śmierć mnie od nieszczęścia uwolni

Gość ommamionna
cocaine child jesteś złym człowiekiem nie wypowiadaj sie na moim topiku prosze

wiesz co, przynies mi swoje pieniądze i kosztowności, bizuterie itp a ja to wszystko rozrzucę u siebie w mieszkaniu i powróżę Ci z kształtu jaki się ułoży, wróżba będzie dotyczyła Twojej sytuacji finansowej i juz Ci teraz mogę powiedzieć że bogactwa to ja Ci nie wróżę :P

Gość trochę mii ciebie żal, ale
sama dałam się tak kiedyś wrobić. prosiłam ją żeby mi oddała, ale na nic. teraz jak widzę cyganerie, uciekam jak najdalaj.

Gość Elektronikełe
lol, cyganka prawdę Ci powie

Gość ommamionna
to było 50 złotych na impreze akurat :/

powinno być legalne wyciągnięcie w takiej sytuacji spluwy i odstrzelenie cygańskiemu pomiotowi łba strącenie z karku. jestem za kto przeciw, kto sie wstrzymuje? dziekuje

mi raz cyganka chciala poworzyc za 1 zł :( ale ja skąpa żydówka jestem i nie dałam :classic_cool: a potem żal mi jej było, bo nie była to taka typowa brudaska, tylko miala polskie rysy, zebow brak, moze za meza cygana wyszla :O :(

Gość niech ci w pamięć zapadnie
Nas nie musisz ostrzegać, bo my wiemy, że cyganicha jak chce powróżyć, to woła coraz to większe banknoty i je kradnie. Tak było zawsze i tylko jełopy się na to nabierają heh.

Gość ommamionna
cocaine child jesteś złym człowiekiem rasista, homofobem i nie mart wię już jakies cygancki rzucały i rzucają na ciebie klątwy i i widac jestes nieszesliwy bo siedzisz tu po nocach od lat. zabrała mi 50 złotych ale przynajmniej klątwy nie rzuciła, bo tak jest jak kase im sie zabierze siłą

Gość ommamionna
dzisiaj sie okazało że od kolezanek wyłudziły nawet po 100 złotych i jeden kolega nawet stracił 200 złoty baknot :/ oczywiscie nie te same, tylko jakies inne na przestrzeni lat

Gość ommamionna
cocaine child nie interesuja mnie twoje krypto gejowskie filmiki 🖐️ - cyganak była przemila na poczatku ale zachowywałą się coraz nachalniej mocno patrzyła w oczy i powtarzała w kółko to samo dopóki nie zrobiłam ;/ zachipnotyzowała mnie

1. po czym wnosisz ze jestem rasistą? 2. co znaczy homofobem? ja podzielam zdanie ludzi jak W. Cejrowski, K.Mikke i wiele innych światłych postaci. 3. pisząc ze muszę być nieszczęśliwy siedząc tu nocami tak na prawdę powiedziałaś to o sobie. skąd byś wiedziała ze ja tutaj bywam sama tu nie bedac? skad wiesz czy jestem nieszczesliwy? moze po prostu lubie tutaj sie wypowiadac? to ty musisz byc nieszczesliwa skoro to wlasnie chcialas mi zarzucic, projektujesz na mnie swoje problemy. nie rob tego

Gość ommamionna
prawiczek gej uważaj bo zaraz cocaine cie zjedzie :/ no nic ja miałam pecha

Gość co bedzie to bedzie
ja bym jej powiedział ze ma oddac bo jak nie to jebne jej z baniaka. jak by nie oddała przyjebał bym jej z piachy centralnie w nos i bym spierdolił.

Gość co bedzie to bedzie
kumpel kiedys jebna cygance liscia za jakies tam oszustwo. i mowi do niej ze słaba cyganka jak nie przewidziała ze blache dostanie.