Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lawender89

nowa dieta naprzemienna owoce warzywa białko głodówka

Polecane posty

Witam forumowiczów :) Jako że zaczął się nowy rok, czas postanowień (lekko spóźnionych) zaczęłam szukać diety dla siebie na ten rok. Od koleżanki z USA która schudła na prawdę pokaźną sumkę kilogramów dostałam taki oto przepis: 1. dzień owoce i warzywa ( do woli te mniej kaloryczne, z tym że między spożyciem owoca a warzywa musi być godzina różnicy) 2. dzień to samo + kawałek gotowanego kuraka 3. nabiał ( i tu musisz sprawdzić co dokładnie możesz jeść) 4.dzień owoce+warzywa 5.dzień owoce+warzywa 6.nabiał 7.głodówka(woda/herbata (zielona,czerwona)/kawa Czy któraś z was słyszała o czymś takim? nie mam nazwy niestety a wypadałoby sprawdzić produkty z dnia nabiałowego. pomóżcie proszę tak przy okazji zdradzę wam, że 4 lata temu robiłam dukana, było cudownie 22 kilo w dół!! niestety szczęście nie potrwało długo, po jakimś czasie od zakończenia diety dostałam przebiałkowania organizmu oraz dieta zniszczyła mi tarczycę :/ niedoczynność spowodowała powrót kilogramów i cały wysiłek na marne. Dlatego szukam czegoś zdrowszego dla mnie, macie jakieś propozycje? pozdrawiam! :)

Gość kaska2112
Nie ma diety cud, zreszta ta napewno nia nie jest. Odradzalabym Ci, na owocach i warzywach daleko nie zajedziesz. Ale jesli uda Ci sie pociagnac ta diete i faktycznie zrzucic troszke, to szybko wrocisz do starej wagi efektem jojo. Cale zycie przeciez nie bedziesz jesc warzyw:-) a w jakim czasie schudlas te 22 kg na dukanie? Dukan to tez niemadra dieta pidobno.

no tamta laska w realiach amerykańskich trzyma się już od kilku lat, robiąc sobie czasami dzień owocowy, czasami głodówkowy. dlatego zaczęłam się nad tym zastanawiać. Na dukanie mój proces chudnięcia trwał 3 miesiące 1 października zaczęłam 31 stycznia lampką szampana oficjalnie zakończyłam chudnięcie i przeszłam do stabilizacji. Około lipca zaczęły się problemy na skutek przebiałkowania, tarczyca, złe hormony a do tego atak Atopowego Zapalenia Skóry które mam i klapa ! dzięki hormonom odżywiając się tak jak robiłam to do tej pory zaczęłam tyć i nie sposób było tego zatrzymać. Nawet jedząc mało i zdrowo tyłam, na szczęście udało mi się zatrzymać tycie ale długi czas waga w dół nie chciała iść. Dlatego w tej chwili gdy hormony w miare są uregulowane szukam czegoś odpowiedniego. Masz może dla mnie jakąs propozycję? dukana szczerze mówiąc się boje, za dużo przez to przeszłam, chociaż pociąga mnie jego skuteczność