Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdhdhdhdd

PYTANIE????????????????????????????????//

Polecane posty

Gość dgdhdhdhdd

Pisałam już na ginekologi ale nikt mi nie odpisał więc pisze tutaj. Miesiąc tamu miałam założona spiralę wybierałam się dziś na wizytę kontrolną no i jak na złość wczoraj dostałam okresu i nie wiem czy iść do tego gina czy nie mogła bym w sumie zadzwonić do gina ale on pewnie by kazał przyjść bo wiadomo za wizytę 100zł dostaję ale ja bym się chyba źle czuła jak by mi się tam babrał:/ Jak wygląda taka wizyta?

Gość PLemNick
ciebie chyba Bóg opóścił :classic_cool:

Gość dgdhdhdhdd
czarnawdowa159 Tez mi sie tak właśnie wydaje ale jak bym zadzwoniła to pewnie by mi kazał przyjść ja bym zapłaciła za wizytę ten by zaczął badać i by stwierdził że badanie nie jest możliwe bo mam np zbyt obfity okres żeby przyjść po okresie i co musiała bym zapłacić za wizytę i iść znów po okresie dlatego pytam Was może któraś miała taką sytuacje lub chociaż powie jak wygląda taka wizyta kontrolna

Gość dgdhdhdhdd
PLemNick Ale kogo i czemu?

dokladnie tak jak mówisz. Mojej kolezance kiedys gin dojebal mowiąc " Pani jest "niehigieniczna" przychodzać na cytologie z okresem , ja mam wachać Pani upławy?" - dosłownie tak !!! wyszla poryczana i nigdy nie wrocila

Gość dgdhdhdhdd
czarnawdowa159 I właśnie o to chodzi żeby się z taka przykrą sytuacja nie spotkać. Mi znów koleżanka mówiła że nie była na tej wizycie bo dostała okresu i stwierdziła że wszystko jest ok skoro w ciąże nie zaszła

to nigdy nie jest powiedziane , że jak dostaniesz okres to nie jesteś w ciązy - bo ja słyszałam , rózne przypadki. Wybierz sie do gina jak skończy sie okres i rozwiejesz swoje wątpliwości :)

Gość kurka bez pazurka
przełóż po prostu wizytę i tyle. nie pytaj czy przychodzisz tylko powiedz, że dzisiaj być nie możesz i chce przyjść innego dnia

Gość kurka bez pazurka
* nie pytaj czy przychodzić

Gość dgdhdhdhdd
czarnawdowa159 Nie kracz:D 5 miesięcy temu urodziłam synka na razie mi wystarczy:D pójdę ale niestety dopiero w lutym bo on 15-tego na urlop idzie.