Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanannanananan

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość nanannanananan

nie chce sie wyprowadzać ze stancji ,a mam wkurwiającą współlokatorkę. Próbuje nastawiać do mnie inne dziewczyny ze stancji , obgaduje mnie itd. Naszczęście te dziewczyny mam wrazenie ,ze i tak mnie lubią, ale wkurza mnie jej zamo zachowanie. W kuchni stoi masa jej rzeczy ,a moje wkłada uparcie do mojej szafki gdzie już nic sie nie mieści. Czepia sie wszystkiego i jest zazdrosna np o mój wyjzad gdzieś tam ,o cos innego bo zawsze ma na to gotową docinke . Np teraz byłam za granica i jak sie o tym dowiedziała od razu sie pytała ,, a jak tam nauka? to kiedy masz sesje? " Ogólnie laska jest brzydka , na kiepskich studiach ,a sie uważa za nie wiem kogo... Mam fajny pokoj na stancji wiec nie chce sie przeprowadzać ,ale jak ta dziewczyna mi działa na nerwy... sam jej głos już mnie drażni

Gość zccc
A co mamy poradzić? Przecież jej nie wyrzucimy z mieszkania. :O\ Sama musisz się zdecydować -albo sie wyniesiesz albo zaciśniesz zęby i zostaniesz. Albo opcja nr 3 -ty zacznij ją tak samo traktować/

Gość nanannanananan
A i najbardziej udowodniła ,ze jest wredna i fałszywa jak doniosla na mnie właścieielce mieszkania ,że chłopak u mnie ,, pomieszkuje" A mówiła suka ,że jej to nie przeszkadza itd zamiast mi powiedzieć wrost co jej nie pasuje to mnie wolała podkablować. Za to mogli mnie nawet przecież wyrzucić ze stancji ,ale naszczęście własciecielka mnie lubi wiec nie ma nic przeciwko żeby mnie odwiedzał

Gość KILL BILL 2
byłaś na szkoleniu? :classic_cool:

Gość nanannanananan
na jakim szkoleniu?

Gość wróżenie z fusów po kawie
znaczy - nie byłaś, jakbys była to bys wiedziała