Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olina1234

Sauna a miesiączka?

Polecane posty

Gość olina1234

Hej, czy któraś korzysta z sauny podczas miesiączki? Mam obawy, czy pod wpływem wysokiej temperatury nie nastąpi krwotok. Co o tym myślicie?

Gość zemdlejesz iii
będą cię cucić a tam sznurek między nogami hahahahahhah

Gość miesiączka to nie choroba
miesiączka to nie choroba. Oczywiście, że można korzystać w tym czasie z sauny. Wystarczy, że zachowasz odpowiedni środki higieny, żeby nie złapać jakiegoś zarazka (z ławki).

Gość izabelllla
Ja też kiedyś byłam w czasie miesiączki. To była sauna bez strefy nagości, więc zostałam w majtkach i nic się nie stało. A tu sobie możesz poczytać o saunie i miesiączce http://4lady.pl/sauna-w-czasie-miesiaczki/

Gość ale zacofanie
No pewnie że można korzystać z sauny w czasie menstruacji, ale z umiarem. Ludzie, coście tacy zacofani. Pewnie u was na wioskach nie ma saun, więc g... o tym wiecie.

Gość zazuzazi
Oczywiście, że nie ma wielkich zastrzeżen, ale lepiej nie przesadzać. Z resztą mówi się, że sauna działa rozkurczająco, więc może pomóc na bóle miesiączkowe. Nikt przecież nie mówi, żeby siedzieć w saunie pół godziny, lub wchodzić po kilka razy.

Gość gość
tak, ja też jestem zdania że sauna może pomóc w silnych bólach miesiączkowych, tylko nie można przesadzać z czasem. saunowania. No i lepiej wybrać jakąś małą saunę, a nie wielki obiekt, gdzie jest pełno ludzi

Gość gość
a jak sie ma @ taka z przerwami i niezbyt obfita ale nawet do dwoch tygodni to czy sauna spowoduje wieksze krwawienie i szybsze pozbycie sie tego g..na`?