Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lysy-dresiarzKwk92

Dziewczyna podp***ala mi kase z konta !

Polecane posty

Jestem niezle Wk**wiony. Kiedyś powiedziałem jej żeby wybrała z konta pieniądze dalem jej pin i karte. Od tamtego momentu gdy tylko u niej nocuje dziwnym trafem znikają mi pieniądze z konta.Nie mam odwagi jej o tym powiedziec,nie żebym się bał w domu wychowano mnie że kobieta to najwiekszy skarb.. ale moj skarb jest zlodziejem i gdyby nie szacunek do niej nie wiem co by sie z nią stało ? ma ktos podobny problem ?

Gość równiku-rwa?
Przyszły dobrobyt 19 Zaiste, o ludu, który zamieszkujesz Syjon w Jerozolimie, nie będziesz gorzko płakał. Rychło okaże ci On łaskę na głos twojej prośby. Ledwie usłyszy, odpowie ci. 20 Choćby ci dał Pan chleb ucisku i wodę utrapienia, twój Nauczyciel już nie odstąpi, ale oczy twoje patrzeć będą na twego Mistrza. 21 Twoje uszy usłyszą słowa rozlegające się za tobą: To jest droga, idźcie nią!, gdybyś zboczył na prawo lub na lewo. 22 Wtedy za nieczyste uznasz srebrne obicia twych bożków i złote odzienia twych posągów. Wyrzucisz je jak brudną szmatę. Powiesz im: Precz! 23 On użyczy deszczu na twoje zboże, którym obsiejesz rolę, a chleb z urodzajów gleby będzie soczysty i pożywny. Twoja trzoda będzie się pasła w owym czasie na rozległych łąkach. 24 Woły i osły obrabiające rolę żreć będą paszę dobrze przyprawioną, która została przewiana opałką i siedlaczką5. 25 Przyjdzie do tego, iż po wszystkich wysokich górach i po wszystkich wzniesionych pagórkach znajdą się strumienie płynących wód na czas wielkiej rzezi, gdy upadną warownie. 26 Wówczas światło księżyca będzie jak światło słoneczne, a światło słońca stanie się siedmiokrotne, jakby światło siedmiu dni - w dniu, gdy Pan opatrzy rany swego ludu i uleczy jego sińce po razach.

Gość EDNA:D:D:DD:
Pogadaj z nia.

Gość hhhhhhhhh
Zmien karte i PIN - uzyj nowej karty, zostaw stara karte w portfelu, przy nastepnej probie wyplaty zostanie w automacie (dowiesz sie w twoim banku gdzie i kiedy). Wtedy porozmawiaj z dziewczyna.

po co robic takie zagrywki hhhhhhhh????????? najlepiej z nia pogadac! w zwiazku trzeba mowic o wszystkim a do drugiej os powinno miec sie zaufanie poza tym autorze - dlaczego ona ma twoja karte? niech ci ja zwroci malzenstwem nie jestescie wspolnego konta nie macie

po co robic takie zagrywki hhhhhhhh????????? najlepiej z nia pogadac! w zwiazku trzeba mowic o wszystkim a do drugiej os powinno miec sie zaufanie

Gość to jest kolosalna różnica
proponuje zmienic pin i zaczekac na efekty, do nastepnego razu ;]

Gość DSDDF
hee eona cie kocha za pin do karty,hahah co za dupppek

Gość dawca rozkoszy słownej
jesteś idiotą

To ,żeś delikatnie mówiąc, deczko głupawy ,to jedno ,a drugie ,to to,że rozwiązanie jest bajecznie proste albowiem wystarczy zmienić tylko PIN i po kłpocie :classic_cool: