Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraaaaaaaaa

DO tych, którym udało się osiągnąć wymarzoną wagę

Polecane posty

Gość saraaaaaaaaa

Dziewczyny, gdy już schudniecie do tej idealnej dla Was wagi, w jaki sposób ją utrzymujecie, tzn., żeby nie tylko nie przytyć, ale już nie chudnąć więcej?

ja schudłam do tej pory ok 30 kg, odchudzam się dalej, ale prawda jest taka ze zeby nie wrocic do starej wagi trzeba raz na zawsze zmienić nawyki żywieniowe.

Gość saraaaaaaaaa
ale jak już schudłaś 3 kg, to dalej stosujesz dietę czy jak, że ta waga się utrzymuje?

Gość saraaaaaaaaa
30kg

Gość saraaaaaaaaa
30kg

Gość KROSTKA!!!!!!
ja jestem na diecie już 7 rok odkąd schudłam do tego siłownia kilka razy w tygodniu Jak sobie odpuszę, natychmiast tyję

Gość KROSTKA!!!!!!
ja jestem na diecie już 7 rok odkąd schudłam do tego siłownia kilka razy w tygodniu Jak sobie odpuszę, natychmiast tyję

Gość saraaaaaaaaa
dzięki za odpowiedzi, a jeszcze powiedzcie, czy nie macie tak, że chudniecie za bardzo? Ja mam problem taki: chudnę do wagi, jaką chcę mieć, a potem jak zaczynam bardziej chudnąć, to jem trochę więcej i zaczynam przybierać. I nie mogę wypośrodkować. Nie umiem utrzymać tej jednej konkretnej wagi. Uważam na to, co jem, bo łatwo tyję, ale tez i łatwo chudnę. Pokręcone to. A ponieważ najbardziej tyję w okolicy brzucha, to wiele ubrań typu spodnie czy spódnice albo się nie dopina, albo spada. I tak w kółko.

Gość saraaaaaaaaa
up

Gość skarpetka22
ja tez jak schudnę to zaraz tyję jakbym odbijała od dna! jak chce utrzymać wagę, to nie jem...dalej i oczywiście siłownia