Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mufinka 78

dlaczego on to wszystko robi?

Polecane posty

Gość mufinka 78

Mam do Was pytanie jakie są objawy obsesji na czyimś punkcie? Rozstałam się z moim facetem rok temu, a on mimo to nadal chce utrzymywać ze mną kontakt, wypytuje się mnie o wszystko z kim wychodzę, gdzie wychodzę, za ile będę, chce mieć całkowita kontrolę co się w moim życiu dzieje dlaczego? skoro sam odszedł ode mnie i jak twierdzi nie chce ze mną być na razie, gdy tymczasem jak mówię mu, że umówiłam się na spotkanie to przejawia wszelkie objawy zazdrości. Oboje nie mamy nowego partnera odkąd sie rozstaliśmy.Kilka razy próbowałam zerwać z nim kontakt, ale nie potrafię, bo wciąż go kocham i nie umie przestawić się z faceta na kumpla i on o tym wie, a mimo to nadal chce za wszelką cenę utrzymywać ze mną kontakt.Obecnie jest u mnie zablokowany od miesiąca na gg, ale widzę że znowu zaczyna kombinować. Niedawno dzwoniła do mnie jego koleżanka, chyba sprawdzali czy mam nadal ten sam numer tel... Ostatnio wykryłam, że miałam podczepionego robala pod moje gg co było dla mnie ogromnym szokiem. Dlaczego on to wszystko robi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować